Belgesel Filmler Gösterime Çıkıyor

Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında yer alan filmler izleyici ile buluşuyor.

GÜNCEL 29.08.2018 11:38:40 0
Belgesel Filmler Gösterime Çıkıyor

 

Bu yıl 19. kez kapılarını açacak olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali çok sayıda etkinliğin yanı sıra, birbirinden güzel belgesel film ile de adından söz ettirecek.

Bu kapsamda 1 – 8 Eylül tarihleri arasında Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı ve Tarihi Çarşıda bulunan Altın Safran Belgesel Film Müzesi ve Akademisinde ( Muallimler Birliği ) 15 belgesel film, izleyici ile buluşacak.

Belgesel severlerin merakla bekledikleri filmler ve yayınlanacağı tarihler aşağıda belirtilmiştir.

Sürünün Zor Yolculuğu – Deniz Girginkoç Nazik, Kıymetli Bir Bina Öyküsü – Neslihan Semerci, TARİZ; Dişe Diş, Söze Söz – Sezer Ağgez, Anadolu Kadınları Teşkilatı; Baciyan-i Rum – Tayfun Tanju Kara, Pelikül – Zeki Koyuncu, Nakavt – Zeki Koyuncu – Hasan Akıncı, Peki Şimdi Nereye – Zeynep Südinç.

Özel Gösterim:

Bay Sinema: Türker İnanoğlu – Musa Ak, Bulgar Kilisesi Restorasyonu –Fikriye Bulunmaz, Saat Tamircisi – Hüseyin Zafer, Yemeni Ustası – Esma Coşkun, Tarihi Kilitçi – Ekrem Değirmenci, Zilli Maşa – Furkan Kaya, Doğada Süzülen Kültür “ Karabük” – İsmail Şahinbaş.

Belgesel filmler 1-5 Eylül 2018 tarihleri arası Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı, 6-8 Eylül 2018 tarihleri arasında ise Tarihi Çarşıda bulunan Altın Safran Belgesel Film Müzesi ve Akademisinde ( Muallimler Birliği ) gösterime girecek.

 


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °