'Beşiktaş karşısından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz'

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, hafta sonu iç sahada taraftarları önünde Beşiktaş maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

SPOR 7.09.2017 23:58:21 0


9 Eylül Cumartesi günü sahasında Beşiktaş´ı konuk edecek Kardemir Karabükspor çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından, kondisyon ve şut ağırlıklı çalışma yaptı.
Sakatlığı devam eden Latovlevici ve Serdar Deliktaş ile ülkelerinin milli takımlarına giden Gaman ve Skulason idmanda yer almadı.
Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, İHA´ya yaptığı açıklamada, ilk 3 haftada 5 puan topladıklarını ve iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
Tankut, hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Beşiktaş´a karşı takımın yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu ifade ederek, “Takımımıza güveniyoruz. İlk üç haftadaki iyi performansımızı sürdürmek istiyoruz. İç sahamızda Beşiktaş karşısında mutlak galip gelerek puan toplamak istiyoruz. Sonuçta zor bir maç ama biz de elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
Transfer sezonun kapanmasına 2 gün kala özellikle Latovlevici´nin Galatasaray´ın kıskacında olduğuna dair basında yer alan haberlere karşı ise Tankut, “Biz de sadece basından yazılanları okuyoruz. Şu ana kadar da bu konuda bize ulaşan hiçbir resmi girişim de yok. Cuma gününe kadar her şey netleşir” ifadelerini kullandı.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °