BİLGİ EVİ YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ PİKNİKTE EĞLENDİ

Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bilgi Evi Yaz Okulu, öğrencilerine moral ve motivasyon için piknik düzenledi

GÜNCEL 23.07.2015 18:52:05 0
BİLGİ EVİ YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ PİKNİKTE EĞLENDİ

Bilgi Evi öğrencilerine çok sayıda değişik branşta eğitimler vermeye devam edilirken, çocukların uyum, moral ve motivasyon için Kalealtı İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğretmenler mangal yaptı öğrenciler ise eğlenmenin tadını çıkardı.
Öğrencileri ziyaret ederek onlarla sohbet eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Bilgi Evinin hızla kendisini geliştirdiğini söyleyerek, “Çocuklar bizim her şeyimiz, amacımız onlara daha güzel bir hayat ve daha yaşanılır bir dünya bırakmak. Bununla birlikte eğitimlerinde de elimizden geldiğince destek vermek. Bu kapsamda bu yıl yine Bilgi Evine müthiş bir başvuru olduğunu söyleyebilirim. Hali hazırda 420 öğrencinin üzerine şu an itibari ile çıkmış bulunmaktayız. Bilgi Evi Yönetimimiz ve öğretmenlerimiz çocuklarımız ile çeşitli etkinlikler düzenliyorlar. Bu etkinlikler kapsamında bu gün Kalealtı İlköğrenim Okulu bahçesinde bir piknik organize etmişler. Çocuklarımıza afiyet olsun diyorum. Biliyorum ki çocuklarımız bu tür etkinlikleri hak ediyorlar. Çünkü Safranbolu´muz eğitim alanında girdiği her sınavdan alnının akı ile çıkıyor. Yine bununla birlikte çocuklarımızın geçmişlerini, yani atalarını tanımaları içinde çeşitli geziler düzenliyoruz. İnşallah bu dönemde de çok başarılı olacaklarını düşünüyorum” dedi.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °