BİLİMTEY BİLİM KULÜBÜNDEN BAŞKAN AKSOY´A TEŞEKKÜR

Karabük Üniversitesi BİLİMTEY Bilim Kulübü, kuruluşlarından bu yana kulüpten desteklerini esirgemeyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy´a teşekkür etti

GÜNCEL 30.03.2016 16:10:15 0
BİLİMTEY BİLİM KULÜBÜNDEN BAŞKAN AKSOY´A TEŞEKKÜR

 

Karabük Üniversitesi BİLİMTEY Bilim Kulübü Danışman Hocası Öğretim Görevlisi Oya Çepni Önalan ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Alalmış, Türkiye´nin önemli öğrenci organizasyonlarından biri olan Karabük Üniversitesi BİLİMTEY Bilim Kulübü 7.Uluslararası Bilim Günleri hakkında Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ile istişare toplantısı gerçekleştirdiler.
Makamında gerçekleşen ziyarette 4 -5 Mayıs tarihlerinde 7. gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bilim Günleri hakkında Başkan Aksoy´a bilgiler veren heyet, kulübün kuruluşundan bu güne desteklerini kendilerinden esirgemeyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy´a teşekkür ettiler.
6 yılı aşkın bir zamandır eğitim adına çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini hatırlatan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Safranbolu Belediyesi olarak eğitime her alanda destek verme devam ediyoruz. Sizlerin böylesi öneli projelerde görev almanız, bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor, gururlandırıyor. Çalışmalarınıza tabii ki destek vermek bizleri sevindirir. Ayrıca Sayın Hocam başta olmak üzere hepinize teker teker ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyor, şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Aksoy misafirleri ile projeler hakkında uzun süre konuştu, bilgi aldı.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °