“Bizler onlara daha güzel ve daha yaşanılır bir dünya bırakmakla mükellefiz.”

Safranbolu´da ikâmet eden ve yeni bebek sahibi olan vatandaşların mutluluklarına ortak olmaya devam eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, onların daha güzel ve daha yaşanılır bir dünya bırakmakla mükellef olunduğunu ifade etti.

GÜNCEL 7.07.2021 18:28:09 0
“Bizler onlara daha güzel ve daha yaşanılır bir dünya bırakmakla mükellefiz.”

 

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ilçede ikâmet eden ve yeni bebek sahibi olan vatandaşların mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Çocuklara ve gençlere olan sevgisi ile tanınan Başkan Köse, 'Hoş Geldin Bebek' ziyaretleri kapsamında, bugün Taşçı ve Çavuş ailelerinin evlatlarını görmeye gitti. İki ayrı ziyarette Ömer Asaf ve Ömer Cihangir bebekleri uzun süre kucağından indirmeyen Başkan Köse, ebeveynlerle de sohbet etti.
“Yeni çocuk sahibi olan vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde yanında olmaktan bizler de büyük mutluluk duyuyoruz.” diyen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “İnanıyorum ki evlatlarımızın her biri vatanımız, ilçemiz ve aileleri adına başarılı birer birey olarak yetişeceklerdir. Bizler de onlara daha güzel ve daha yaşanılır bir dünya bırakmakla mükellefiz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesile ile Ömer Asaf ve Ömer Cihangir bebeklere sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu bir yaşam diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

/resimler/2021-7/7/1829289740205.jpg


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °