BÖBREK HASTASI GENCE PLAYSTATİON´LI MORAL

Karabük´te 110 böbrek hastasının olduğu hastanede tedavi gören 16 yaşındaki İsmail Furkan Özdemir´e taraftarı olduğu Kardemir Karabükspor forması hediye edilerek yatağındaki monitöre oyun konsolu bağlandı

GÜNCEL 30.09.2016 16:13:45 0
BÖBREK HASTASI GENCE PLAYSTATİON´LI MORAL

 

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesi´nde 3 yıldır haftada 3 gün 4 saat makinaya bağlı olarak tedavisini sürdüren İsmail Furkan Özdemir´e moral vermek isteyen hastane yönetimi sürpriz hazırladı. Sürpriz kapsamında KARDEMİR A.Ş.´nin katkılarıyla alınan oyun konsolu, Özdemir´in tedavi gördüğü yatakta bulunan monitöre bağlandı. Bununla yetinmeyen Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Erkan Doğan, yatağında oyun oynayarak vakit geçiren Özdemir´i ziyaret ederek taraftarı olduğu ve üzerinde ismi yazılı olan Kardemir Karabükspor´un formasını kendisine hediye etti.
Hemodiyaliz Ünitesi´nde tek çocuk hasta İsmail Furkan Özdemir´in olduğunu hatırlatan Doç. Dr. Doğan, 'Uzun süren tedavi sırasında Furkan´ın sıkılmaması için daha iyi vakit vakit geçirmesini ve moralini yüksek tutmak istedik. Moral çok önemli. Bizde bunu burada yapmaya çalıştık' dedi.
Hazırlanan sürpriz için hastane yönetimine teşekkür eden İsmail Furkan Özdemir ise böbrek nakli ile eski sağlığına kavuşup tekrar futbol oynamayı istediğini söyledi.


Salı 26.4 ° / 5.9 °
Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °