Bolu´da, kaybolan 9 yaşındaki çocuk, sosyal medya fenomeninin canlı yayını sayesinde bulundu

Bolu´da, okuldan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 9 yaşındaki Onur Fahri Gören, sosyal medya üzerinden biraraya gelen vatandaşların da aramalara katılması sonucu oyun parkında bulundu.

GÜNCEL 10.04.2019 17:32:46 0
Bolu´da, kaybolan 9 yaşındaki çocuk, sosyal medya fenomeninin canlı yayını sayesinde bulundu

 

Bolu´da, Sakarya İlköğretim Okulu´nda öğrenim gören 3´üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Onur Fahri Gören, saat 15.00´de okuldan çıktıktan sonra bir daha evine dönmedi. Çocuklarının eve gelmemesi üzerine durumu polis ekiplerine haber veren ailesi, sosyal medya üzerinden de çocuklarının kaybolduğunu duyurdu. 
Tabaklar Mahallesi´ndeki okul çevresinde bulunan metruk binalarda polis ekiplerinin arama yaptığı sırada, Bolu´da yaşayan bir sosyal medya fenomeni de saat 22.00 sıralarında canlı yayınla olayı takipçilerine duyurdu. Canlı yayınla olaydan haberdar olan yüzlerce Bolulu vatandaş arama çalışmalarına katıldı. 
9 yaşındaki Onur Fahri Gören, arama çalışmalarına katılan vatandaşlar tarafından 8 saatin sonunda okulun karşısında bulunan hastanenin bahçesindeki oyun parkında bulundu. Gören´in bulunmasıyla arama çalışmalarına katılan vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı. 
İlkokul öğrencisi çocuk, kendisini bulan vatandaşlar tarafından ailesine teslim edilmesi için Sakarya İlköğretim Okulu Müdürü´ne teslim edildi. 


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °