Bolu´da, kaybolan vatandaş 9 günün sonunda bulundu

Bolu´nun Mengen İlçesi´nde 9 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen psikoz hastası Ceyhan Kayıket (47), sığındığı orman işçilerinin ihbarıyla bulunarak ailesine teslim edildi.

GÜNCEL 17.05.2019 13:18:20 0
Bolu´da, kaybolan vatandaş 9 günün sonunda bulundu

 

Edinilen bilgiye göre, Bolu´nun Mengen İlçesi Pazarköy Beldesi´nde yaşayan 47 yaşındaki psikoz hastası Ceyhan Kayıket isimli vatandaş, 8 Mayıs tarihinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Kayıket´in eve dönmemesi üzerine ailesi ve beldedeki vatandaşlar bölgede arama çalışması yaptı. Yapılan aramada Kayıket´e ait bir iz bulamayan ailesi durumu jandarma ekiplerine haber verdi. 
Bölgeye sevk edilen çok sayıda jandarma ekibi, UMKE ve AFAD ekipleri, Kayıket´in en son görüldüğü bölgedeki ormanlık alanlarda arama çalışması başlattı. 
Orman işçilerine sığınmış 
Kayıket´i arama çalışmaları devam ederken, Karabük´ün Yenice İlçesi sınırlarında bulunan İncedere mevki´indeki ormanlık alanda çalışan işçiler, kayıp bir vatandaşın kendilerine sığındığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine işçilerin olduğu bölgeye giden ekipler, şahsın Ceyhan Kayıket olduğunu tespit etti. Kayıket´in bulunduğunu öğrenen ailesi büyük mutluluk yaşadı. Ormanlık alana gelen aile, Kayıket´e dakikalarca sarılarak öptü. Kayıket, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolünün ardından, Mengen İlçe Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. 
Kayıket´in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °