'Bu Millete Hizmetin Ne Olduğunu Öğreteceğiz'

MHP Safranbolu Belediye Başkanı Adayı Mustafa Özata, Safranbolu’da vatandaşlara hizmetin ne olduğunu göstereceklerini kaydetti.

SİYASET 29.12.2013 13:49:04 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, İlçe Yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Mustafa Özata’nın yanı sıra; MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş, İlçe Kadın Kolları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 1 Ocak’tan itibaren kapı kapı dolaşıp vatandaşlara hizmetleri anlatacaklarını belirten MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş, “MHP olarak Safranbolu’da belediye başkanlığını alacağız, bunun başka yolu yok. 1 Ocak’tan itibaren kapı kapı dolaşıp, insanlara ülkemizin durumunu ve Safranbolu’ya yapılacak hizmetleri anlatacağız. Bunu da sizinle birlikte yapacağız. Bizim monopot siyasetçilik yapacak halimiz yok. Biz insanlarımıza Safranbolu’ya yapacağımız hizmetleri anlatacağız. Herkesi kucaklayacağız, Safranbolu’yu Safranbolular ile yöneteceğiz. Bu şehirde yaşayan insanların yaşam kalitesini yükselteceğiz, huzurlu bir şehir haline getireceğiz. Turizmde çevremize örnek olacağız. Bunun yapılabilmesi için mutlaka ve mutlaka Safranbolu’da Milliyetçi Hareket Partisi adayı Mustafa Özata’nın belediye başkanı olması lazım. Kendisi turizmcidir, iş adamıdır, girişimcidir. Öngörüleri çok iyidir. Projelerimiz hazırlanmakta, ben projeleri gördüğüm zaman çok heyecanlandım. Ben uzun yıllar proje hazırlayan bir insanım, projeyi hazırlamadan önce projeyi başarmak lazım. Projeyi başarmak çok ayrı bir maharettir” dedi.

  Proje yapmak kadar projeyi başarmanın da bir marifet olduğunu belirten MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, “MHP Safranbolu’daki 2014 yerel seçimler startını vermiş oluyoruz. Ülkemizin son günlerde yaşadığı ortam hepimizin ibretle izlediği görüntü arz ediyor. Safranbolu’nun bir sakini olarak Safranbolu’nun hak ettiği hizmeti almadığını görüyoruz. MHP bu seçimlerde hak ettiği atağa kalkarak Safranbolu’da belediye başkanlığını kazanacaktır. Bunda en büyük etken partililerimizin davalarına inanmış olarak verdikleri mücadele olacaktır.

Bugünkü mevcut belediye başkanından bir sürü projeleri vardı. Ama ne pazar yerinin üstü kapandı, ne kültür merkezi yapıldı, ne de kışın yağan karda insanlarımız evlerine rahat ulaşabildi. İşi yapmak, projeyi yapmak bir maharet ise projeyi başarmakta bir maharettir. Biz bunu Karabük’te başardık. Kastamonu’da, Bartın’da başardık. Sıra bu bölgenin turizm merkezi olan Safranbolu’ya geldi. Bu sefer Safranbolu bu işi başaracak. Biz 2014 yılında belediye başkanlığını alarak bu millete hizmetin ne olduğunu göstereceğiz. Bu seçimlerde bunu başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. 


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °