'Bu Sevgi Safranbolu Sevgisi'

Safranbolu Belediye Başkanı ve AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Dr. Necdet Aksoy, “Beş yıldır tüm kalbimizle insanımıza sarıldık, Safranbolu`muza sahip çıktık, samimiyetimize inananlara asla ihanet etmedik” dedi.

SİYASET 17.02.2014 17:56:10 0

Başkan Necdet Aksoy, seçim çalışmaları başladıktan sonra kedilerine gösterilen ilgi ve alakanın büyük olduğunu kaydetti. 5 yıllık süreçte halka en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Aksoy, “Beş yıldır tüm kalbimizle insanımıza sarıldık, Safranbolu`muza sahip çıktık, samimiyetimize inananlara asla ihanet etmedik. Safranbolu`yu sevdik, sevdamıza hizmet ettik. Seçim çalışmalarımızın başladığı ilk günden bu güne kadar şahsıma ve ekip arkadaşlarıma gösterilen ilgi, alaka ve sevgi gösteriyor ki, biz işimizi doğru yaptık. Beş yıllık süreçte halkımıza hizmetin en iyisini verme çabasında iken, her projemizde, her çalışmamızda yine halkımızın fikrini aldık. Onlarla her zaman iç içe, gönül gönüle olduk. Vatandaşımızın gönlüne girebilmek, orada yer tutabilmek bizim için çok önemliydi. Allah’a şükürler olsun ki o gönüllerde yer tutabilmişiz. Halkımızın duaları ile geldik, hizmetlerimize o dualar ve çalışma arkadaşlarımızın müthiş azmi ile devam edeceğiz. Bu sevgi karşılıklı sevgi, bu sevgi Safranbolu sevgisi” diye konuştu.

  Safranbolu’ya bağlı köy muhtarlarını bürolarında ziyaret ettiklerini de belirten Aksoy, “Köy muhtarlarımız, yaşanılan köyün, Valilik, Kaymakamlık, belediye, Köylere Hizmet Götürme Birliği gibi resmi ve hizmet noktasındaki kurumlarla olan ilişkileri açısında oldukça önemli bir yere sahiptirler. Safranbolu’muzda da hem mahalle hem de köy muhtarlarımızın bir sivil toplum çatısı altında birleşmeleri çok önemli. Bu hem hizmetin köylere bir an evvel götürülmesi anlamında hem birikimlerin paylaşılması anlamında çok önemli. Bizlerde bu önemli kurumu önemsemekteyiz.

Beş yıllık süre zarfında muhtarlarımızla belirli aralıklarla bir araya gelerek hem durum değerlendirmesi hem de hizmetin hangi koşullarda, ne zaman ve nerede yapılacağı, mahallelerin sorunları konusunda fikir alışverişlerinde bulunmaktayız, bu da Safranbolu’muzda hizmetin daha kaliteli ve daha çabuk vatandaşa ulaşmasını sağlamakta. Bu günkü ziyaretimizin sebebi ise birlikte gireceğimiz seçimler öncesi projelerimizi paylaşmak ve onlara başarı dilemek. Ben ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine başarı diliyor, 30 Mart seçimlerinde ve sonrasında hizmetin en iyisini hak eden Safranbolu’ya seçimlerin ve halkın teveccühü ile seçilenlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

  “Safranbolu’nun Geleceğini İmar Edeceğiz”

  Safranbolu’nun geleceğini imar edeceklerini belirten Aksoy, 2009 yılında halka verdikleri sözlerin hepsini tuttuklarını söyledi. Safranbolu’yu birlikte geleceğe taşıyacaklarını belirten Aksoy, şunları söyledi:

  “Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz ve Yönetim Kurulunu dernek binasında ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında bizlere gösterdikleri sıcak ve yakın ilgiden ve dernek yönetimi olarak 30 Mart yerel seçimlerinden dolayı başarı dileklerine, 5 yıllık süre boyunca birlikte yapılan güzel çalışmalardan dolayı iyi dileklerini belirten yönetime teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla bir araya geldiğimiz ziyarette, bir hizmet döneminin sona ermeye yakın olduğunu ancak yeni bir hizmet döneminin hazırlıklarının başladığını ifade ettik. Ziyaretimiz sırasında, bu tür görevlerin 5 yıllığına verilen görevler olduğunu,  belediyelerin mahallelerde yapacakları hizmetlerin en kestirme yolunun muhtarlar olduğunu belirttik. Geride bıraktığımız dönemde birlikte çok büyük ve önemli projelere imza attık. Safranbolu’nun çok daha ileriye gitmesine hep birlikte yaptığımız çalışmalar vesile oldu.”

 

  “Pazar Yerine Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi Projesi”

  Perşembe pazarının bulunduğu yere bin metrekare alana Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi projesi yapacaklarını belirten Aksoy, konuşmasını şöyle tamamladı:

  “İnşallah önümüzdeki dönem ön çalışması tamamlanmış olan bir projemiz var. Projemiz Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi adında perşembe pazarının olduğu bölümdeki binanın yerine bin metrekare alana oturan bir bina yapma düşüncesindeyiz. Üzerinde 2 kat düğün salonu, altında sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı, mescidi, lavaboları ve dinlenme alanları ile güzel bir bina yapacağız. İnşallah muhtarlar derneklerinize de layık oldukları yerleri vereceğiz.  Tabi ki projelerimiz bunlarla sınırlı değil zamanı geldikçe Safranbolu’muzun geleceğini imar edecek projelerimizi açıklayacağız. Cenabı Hakka şükürler olsun 2009 yılında halkımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. İnşallah bundan sonraki dönemde de Safranbolu’yu birlikte geleceğe taşıyacağız. Ben yeniden ziyaretimiz sırasında gösterilen yakın ilgiye teşekkür ediyor, 30 Mart yerel seçimlerinde tüm muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum.”


Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °