Bu Tablo Özlenmişti

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti. Ceylan Başkan Vergili’ye yaptığı hizmetler için teşekkür ederek başarılar diledi.

SİYASET 12.12.2013 18:02:02 0
Bu Tablo Özlenmişti

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Rafet vergili’yi makamında ziyaret ederek, Karabük’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İlk olarak Karabük Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret eden Mehmet Ceylan daha sonra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti. Ceylan’ın ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz ile İl ve İlçe Yöneticileri de eşlik etti.

Ceylan, Vergili’yi ziyaretinde yaptığı konuşmada;  “ Bilindiği üzere partimiz genel merkezimiz beni Karabük Belediye Başkanı adaylığı için görevlendirmiş bulunmakta. Bu vesile ile Karabük’te bazı ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Valimizi ziyaretten ettikten sonrada şimdide sizi ziyaret ediyoruz. Öncelikle bize uygun görülen layık görülen bu görevin hayırlı olmasını dilerim. Sizler bizim dostumuzsunuz, Karabük’te beş yıla yakındır hizmet yaptınız. Belediye başkanlığının ne kadar önemli bir göreve olduğunu, ne kadar zor bir görev olduğunu ben yaşayarak biliyorum. Değerli hizmetleriniz dolayısıyla, sizlere teşekkür ediyoruz. Bu bir hizmet yarışı, bu vesile ile sizinde adaylığınız açıklandı Allah hayırlı etsin. Her ikimizin içinde, diğer partiler içinde Cenabı Allah hayırlısını nasip etsin. Tabiî ki bu demokrasi gereği bir hizmet bir bayrak yarışı olarak görüyoruz biz bu seçimleri. İnanıyorum ki huzurlu bir şekilde, bu seçim kampanyasını gerçekleştireceğimize inanıyorum. Karabük’te sizler ve diğer siyasi partilerimiz de elbette ki bu anlayış içersinde, huzurlu bir şekilde seçim kampanyasını atlatma noktasında gayret sarf edeceğiz hep birlikte. Ben bir kez daha hizmetleriniz dolayısıyla teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin, hayırlara vesile olsun. Bu hizmet ve bayrak yarışı ama önemli olan burada hizmete talip olmaktır. Büyüklerimiz hep söylerler, hizmete talip olmakla görevinizi yaptınız, inşallah hep birlikte buna layık oluruz” dedi.

VERGİLİ: “SİZDEN BEKLEDİĞİM BİR DAVRANIŞTI”

AK Parti Belediye Başkanı Mehmet Ceylan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Rafet Vergili; 30 Mart 2014 tarihine yapılacak olan seçimlerin centilmence olacağı inancığını taşıdığını ifade ederek, “Bugün ki ziyaretiniz gerçekten çok nazik bir davranış. Sizden beklemiş olduğum bir davranıştı. Bu ziyareti gerçekleştirerek böyle davranmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yapılacak olan seçimler inşallah Karabük için hayırlı olur. Sizler de bir çok kademede görev yapmış deneyimli bir arkadaşımızsınız. Ben çok centilmence bir seçim olacağına, kurallar dahilinde hiç kimse birbirini incitmeden seçim olacağının inancındayım” diye konuştu.

AK Parti Belediye Başkanı Mehmet Ceylan’ın Başkan Vergili’ye yaptığı bu ziyareti “Karabük’te özlenen bir tablo” olarak değerlendiren vatandaşlar, “Umarız bu şekilde devam eder” dediler. 


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °