Bursa´da prefabrik evi çaldılar !

Bursa´da hırsızlar ´bu kadarına da pes´ dedirtti. Kiraladıkları vinç ile prefabrik evi alıp götürdüler.

GÜNCEL 3.08.2017 20:53:33 0
Bursa´da prefabrik evi çaldılar !

 

Bursa´dan otomobil ve motosiklet çaldıkları öne sürülen 20 yaşındaki Hıdır A. ve Faruk Ç.´nin son olarak çaldıkları prefabrik ev ise 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Edinilen bilgiye göre, 10 yakın hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 2 şüpheli, kiraladıkları vinçle Merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi´nde bir prefabrik evi vince yükledi. Prefabrik evin sahibi M.E., evinin yerinde olmadığı görünce durumu polise bildirdi.

Güvenlik kameraları inceleyen Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma ekipleri, 2 şüphelinin aynı sistemle Nilüfer İlçesi´nde bir prefabrik evi vinçle çaldıklarını güvenlik kameralarından fark etti. Polis ekipleri 2 şüpheliyi çaldıktan sonra boş araziye yerleştirdikleri prefabrik evde gözaltına aldı. 2 şüphelinin aynı yöntemle 10´a yakın hırsızlık olayı gerçekleştirdiği de belirlendi.

 

 

Hıdır A. ve Faruk Ç´nin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde ise, özel bir şirkete ait vincin, yerinden söktüğü prefabrik evi dorsesinde götürdüğü ve 2 şüphelinin de aracın ön koltuğunda oturduğu görüldü. 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °