Çalışmalara Ara Verilmeden Devam Ediliyor

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

GÜNCEL 10.09.2019 11:46:27 0
Çalışmalara Ara Verilmeden Devam Ediliyor

 

Vardiya usulü çalışan ve gece de çalışmalarına devam eden ekipler yaya geçitleri, asfalt yama, kaldırım yenileme, taş duvar yapımını sürdürüyor.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “ Geçmişten bizlere miras kalan bu güzel kent için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Ekiplerin mesai mefhumu gözetmeden büyük bir özveri ile Safranbolu için çalıştıklarını kaydeden Başkan Köse; “ Daha önce de defalarca tekrar ettiğimiz gibi Safranbolu´muz ve Safranbolu halkı hizmetin en iyisini, en kalitelisini hak ediyor. Bizlerde elimizdeki şartlar el verdiği ölçüde hizmet verme gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından tespit edilen eksikler ve vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek ihtiyaç duyulan mahalle ve caddelerimizde vatandaşlarımızla istişare içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °