Camilerimiz Işıl Işıl

Safranbolu´daki tüm Camilerde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNCEL 6.06.2018 14:24:21 0
Camilerimiz Işıl Işıl

 

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe bazında hizmet veren camilerin tamamına yakının temizlik işlerinin bittiğini, bunun yanı sıra köylerde bulunana camilerde çalışmaya başladıkları söylendi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in talimatı ile geçtiğimiz aylarda başlatılan ve aralıksız devam eden çalışmalar Cami bahçesi, içi ve çevre düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ürkmezer konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “ Medeniyetimizin ve dinimizin en önemli unsurlarından bir tanesi olan Camilerimize gereken önemi göstermek en doğal görevlerimizden bir tanesi. Bu nedenle çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.

Bununla birlikte yine camilerimizin halılarının yıkanması ile ilgili çalışmaları da devam ettiriyoruz” dedi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Safranbolu´da bulunan tüm Camilere temizlik malzemesi de dağıtıldığını kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, bu tür çalışmaların devam edeceğini belirtti.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °