Can dostlara mama seferberliği

Karabük genelinde kaymakamlık, emniyet ve jandarma personelleri can dostlar, sokak hayvanları için belirli noktalara mama bıraktı.

GÜNCEL 26.01.2022 17:11:54 0
Can dostlara mama seferberliği

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz ve beraberindeki heyet tarafından soğuk kış şartlarının yaşandığı ilçede can dostlar için bir araya geldi. Safranbolu Kaymakamı Türköz ve beraberindekiler kent merkezinde belirli noktalara mama, kemik ve sıcak yiyecekler bıraktı.

/resimler/2022-1/26/1718325877075.jpg

Yenice İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler ile köy muhtarları, soğuk kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenmelerini sağlamak amacıyla belirli noktalara mama bıraktı. Sokak hayvanlarına rastlanıldığı her alana da beslenmeleri için yiyecek dağıtımı gerçekleştirildi. Ayrıca polis ekipleri, şefkat gösterdikleri köpeklere zaman zaman kendi elleriyle de mama yedirdi.

/resimler/2022-1/26/1718558079711.jpg

Eflani´de de İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler soğuk kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için kolları sıvayarak sokak hayvanları için yiyecek dağıtımı gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Eflani Kaymakamı Ahmet Tan, sokakta yaşayan can dostları ihmal etmediklerini söyledi.

Can dostların en ihtiyaç duyduğu bu dönemde sevgi ve şefkati eksik etmeden bakımlarını ve beslenmelerini ihmal edilmemesi gerektiğini vurgulayan Eflani Kaymakamı Ahmet Tan, emniyet personellerine de teşekkürlerini iletti.

/resimler/2022-1/26/1719289174097.jpg

Ovacık Kaymakamı Osman Kurt, Ovacık İlçe Emniyet Amiri Ömer Altıner ve Ovacık İlçe Jandarma Komutanı Ömer Issı ile birlikte olumsuz hava şartlarından etkilenen can dostlara mama dağıtımında bulundu.

Tüm kış boyunca emniyet ve jandarma ekipleri tarafından yapılmaya devam eden besleme faaliyetinin önemine vurgu yapan Ovacık Kaymakamı Osman Kurt, 7/24 esaslı her türlü görevi başarı ile icra eden kolluk personeline teşekkür etti.

Karabük genelinde jandarma personelleri de kendi bölgelerinde sokak hayvanları için mama ve yiyecek dağıtımı gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili Karabük Valiliği´nden yapılan açıklamada ise, “Sokaktaki canlılarımız yalnız değil, olumsuz hava koşulları ve soğuk havalardan dolayı beslenme zorluğu çeken canlarımız bize emanet sizlerde evlerinizin işyerlerinizin önüne bir kap mama koyarak onlara destek olabilirsiniz” denildi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °