Çelik Yumruklar

Karabük Polisgücü Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren genç bayan boksörler, 03-09 Ocak 2012 tarihleri arasında Kayseri ilinde düzenlenen yıldız genç ve büyük bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Türkiye dereceleri

GÜNCEL 24.01.2012 18:54:10 0
Çelik Yumruklar

Yapılan müsabakalarda Polisgücü Spor Kulubü bünyesinde çalışan Sakarya Üniversitesi öğrencisi Elif Güneri Büyük bayanlar kategorisinde 75 kiloda Türkiye birincisi oldu. Genç bayanlar kategorisinde ise Demir Çelik Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Günesen 80 kiloda Türkiye ikincisi olurken, Demir Çelik Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Özge Arslan 51 kiloda Türkiye üüncüsü, Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Eda Yenilmez 81 kiloda Türkiye üçüncüsü, Demir Çelik Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Özcan ise, 60 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Yine aynı kategoride Demir Çelik Anadolu Lisesi öğrencisi Aslıhan Börekçi 48 kiloda en dövüşken boksör seçildi. Yıldız bayanlar kategorisinde ise, Ovacık Spor Lisesi öğrencisi Hülya Bozkurt 54 kiloda Türkiye üçüncüsü olurken, turnuvada aynı kategoride mücadele eden 54 kiloda Kız Meslek Lisesi öğrencisi Güllü Aktaş ve 57 kiloda Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İlknur Çetin müsabakalarda rakiplerine az bir farkla yenilerek elediler. Karabük'e madalyalarla dönen Polisgücü Bayan Boksörleri, antrenörleri Baykan Arslan ile birlikte Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret ettiler. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz de hazır bulundu. Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Kayseri'de yapılan Türkiye Şampiyonasında Polisgücüspor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren bayan boksörlerin 7 madalya ile ilimize döndüklerini belirterek, destek ve himayelerinden dolayı Vali İzzettin Küçük'e teşekkür etti.
İl Emniyet Müdürünün konuşmasının ardından Polisgücü Spor Kulübü Boks Antrenörü Baykan Arslan, düzenlenen şampiyona ve alınan derecelerle ilgili bilgiler vererek sporcuları Vali Küçük'e tanıttı. Genç bayan sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Vali İzzettin Küçük ise, 'Sizlerle gurur duyduk, iftihar ettik. Karabük'ü Türkiye Şampiyonasında en güzel şekilde temsil ettiniz. Zor bir alanda, gerçekten mücadele gerektiren bir spor dalında aldığınız bu başarılar bizleri gururlandırdı. Başta siz değerli sporcularımız olmak üzere sizleri müsabakaya hazırlayan değerli hocalarınızı, sizleri yetiştiren ailelerinizi ve sizlere katkı ve desteğini eksik etmeyen çok değerli Emniyet Müdürümüzü kutluyorum ve teşekkürlerimi iletiyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum' dedi.
Vali İzzettin Küçük ziyaretin sonunda genç sporcuları altın ile ödüllendirdi.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °