Centilmenlik Uyarısı

Karabükspor Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetici Av Hakan Yılmaz: 'Samsunspor maçında rakip taraftarın tahriklerine kapılmadan takımı destekleyin' 'Samsunspor için son şans ve bizim içinde son derece kritik maç''.

GÜNCEL 4.02.2012 17:24:18 0
Centilmenlik Uyarısı

Kardemir D.Ç Karabükspor'da hukuk işlerinden sorumlu Yönetim kurulu üyesi Av. Hakan Yılmaz, Samsun maçı öncesi taraftara uyarıda bulunarak rakip takım taraftarın tahriklerine kapılmamalarını istedi.
Takımda kazanma azminin gayet iyi olduğunu ve takımdan çok umutlu olduklarını söyleyen Hakan Yılmaz, 'Ligin alt tarafını ilgilendiren son derece ilgilendiren Samsunspor maçı var. Bu maça en iyi şekilde kenetlendi takımımız. Samsun'un sahasında Fenerbahçe'yi yenmesinden sonra bu maç kritik bir noktaya geldi. Tabiri caizse Samsun için bu maç son şans olarak gözüküyor. Bizimde konumuz itibari ile mutlak kazanmamız gereken bir maç. Bu maç için özellikle takımımız çalışmalara devam ederken taraftarımızın
Pazartesi günü tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca centilmence desteklemelerini istiyoruz. Taraftarımız Manisa maçında olduğu gibi Samsun maçında da centilmence 90 dakika boyunca taraftarımızın desteği ile sahadan galip ayrılan taraf olacağız' dedi.
Yılmaz, taraftardan istedikleri Samsun maçında rakip takımın taraftarlarının tahriklerine kapılmamaları olduğunun altını çizerek, 'Çünkü her maç bizim için çok önemli ve bir final. Bu takımın her maçta taraftarına ihtiyacı var. Küfür olmadan sahaya yabancı madde atmadan taraftarlarımızın son dakikaya kadar takımlarını destekledikleri takdirde bu maçtan 3 puan alacağımıza inanıyoruz. Biz kötü olumsuzluğu düşünmek istemiyoruz. Taraftarımızın Manisa maçında olduğu gibi centilmence destekleyeceğini
düşünüyoruz. O maçta geriye düşmemize rağmen taraftarın takıma verdiği güç ile kazanmasını bildik. Skor ne olursa olsun Samsun karşısında taraftarımız son dakikaya kadar takımlarını desteklesin. Herhangi bir olayla karşılaşmak istemiyoruz. Samsun maçından sonra iç sahada Fenerbahçe maçımız var. Bu takımı taraftardan mahrum bırakmayalım' açıklamasında bulundu.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °