Çocuk Gelişim Kursu Açıldı

SAKEM'de Çocuk Gelişimi ve Evde Çocuk Bakımı ile İlgili Kurs Açıldı. Safranbolu Belediyesi Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) etkinlikleri hızlı bir şekilde devam ediyor. Bunun yanında eğitim kurslarına da yenileri ekleniyor.

GÜNCEL 18.02.2012 12:45:58 0
Çocuk Gelişim Kursu Açıldı
Safranbolu Belediyesi Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM)  etkinlikleri hızlı bir şekilde devam ediyor. Bunun yanında eğitim kurslarına da yenileri ekleniyor. SAKEM’de çocuk gelişim kursunun sergi açılışı gerçekleşti. Çocuk gelişim kursu, Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin’in eşi Vesile Aslan önderliğinde gerçekleşti. Açılışa Karabük Valisi İzzettin Küçük'ün eşi Ayşe Küçük, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan ve eşi Emine Azcan, Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin ve eşi Vesile Derin, Tarım İlçe Müdürü Çetin Ayvalık ve Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Şenol katıldı. Sergi açılısını Ayşe Küçük, Emine Azcan ve Vesile Derin gerçekleştirdi.

SAKEM tel kırma, ev mefruşatı, takı tasarımı, keçe ve deri tasarımı, ahşap boyama, Brezilya nakışı, tezhip, hüsn-ü hat, sanatsal mozaik, seramik, vitray, resim, spor etkinlikleri, müzik etkinlikleri, Arapça kursları, takı tasarımı, keçe ve deri tasarımı ile resim, müzik ve spor etkinlikleri yer alırken artık çocuk gelişimine de yer veriliyor.SAKEM çocuk gelişimi etkinlikleri içerisinde okuma yazma hazırlık etkinliği, oyun etkinliği, serbest zaman etkinliği, ilgi köşeleri, fen, doğa ve matematik etkinliği, müzik etkinliği, Türkçe dil etkinliği ve sanat etkinliği yer almaktadır. 0–6 yaş grubu çocukların okul öncesi eğitimi ve evde çocuk bakımı ile ilgili birebir çalışmalar Safranbolu Kültür Eğitim Merkezinde yapılmaktadır. SAKEM yöneticisi Hatice İpek Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi’ndeki etkinliklerin sadece hanımlara yönelik olmadığını, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik de birçok kurs ve etkinliklere yer verildiğini belirtti. Sakem yöneticisi İpek, bu anlamda çocuk gelişimi kursu, annelerin evde çocuk bakımıyla ilgili eğitimlerini SAKEM’de yer verdiği kurstan her anne ve çocuğun yararlanacağını bildirdi ve bu eğitim hizmetini sunmamızda büyük katkısı olan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a çok teşekkür etti.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °