“Çocuklarımız, Aziz Milletimizin ufuklarını aydınlatacaklar”

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Çocuklarımız yakın bir gelecekte Ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak Aziz Milletimizin ufuklarını aydınlatacaklar.

GÜNCEL 22.04.2017 21:07:56 0
“Çocuklarımız, Aziz Milletimizin ufuklarını aydınlatacaklar”

 

 Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin açılışının 97´inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı büyük bir gururla kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.” dedi.

Kaymakam Bulacak mesajında çocuklara seslenerek, “En önemli servetimiz ve umut kaynağımız olan sizlerin bayramında, mutluluğunuza ortak olmaktan memnuniyet duyuyorum. Biliyor ve inanıyorum ki çocuklarımız yakın bir gelecekte Ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak Aziz Milletimizin ufuklarını aydınlatacaklar, Güçlü Türkiye´yi omuzlarında yükseltecekler ve tüm dünyanın özlediği barış ve kardeşliğin tesisi için tereddüt göstermeksizin çaba sarf edeceklerdir. Bu duygularla siz çocuklarımıza armağan edilen ve mili iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, gözlerinizden öpüyorum.” dedi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °