Danışman, “Parti ayrımı yapılmadan hizmetin nasıl alınacağını gösterelim istiyorum.”

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman düzenlediği basın toplantısında parti ayrımı yapılmadan hizmetin nasıl alınacağını, kapısı kapanmadan hizmetin nasıl ulaştırılacağını Safranbolu´ya göstermek istediklerini sö

GÜNCEL 27.02.2019 15:21:04 0
Danışman, “Parti ayrımı yapılmadan hizmetin nasıl alınacağını gösterelim istiyorum.”

 

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman yaptığı konuşmada, “Bildiğiniz gibi üç ayı aşkın zamandır Safranbolu´da hane hane kapı kapı dolaşarak seçim çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Projelerimiz açıklandığından bu güne kadar çok ciddi bir teveccühle karşılaştık. İnşallah 31 Mart´ta bunun karşılığını göreceğimize canı yürekten inanıyorum. Bu gün aslında sizi Belediye Meclis üyesi ve İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla ile beraber çalışacağımız ekibimizi de tanımanızı istedik. Ben projelerime de ekibime de sonuna kadar güveniyorum. Allah bize nasip ederse Safranbolu halkının teveccühü ile Safranbolu´ya hizmet edecek ekip bu gün burada. Sizlere tekrar teşekkür edip işlerinizde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

/resimler/2019-2/27/1627517207932.jpg“Bu projelerin hiçbiri ezbere hazırlanmış projeler değil”

6 Şubat tarihinde projelerini halka arz ettiğini belirten MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman, “O günden bugüne ev toplantıları ile bire bir ziyaretlerimizle projelerimizi anlatmaya vatandaşlarımızın bu konudaki fikirlerini almaya devam ediyoruz. Bu anlamda çok ciddi bir teveccühle karşılandık. Tabiî ki bunda en büyük pay belediyecilikteki 10 yıllık tecrübemize olan güvenleri ve bunların yapılabilirliğine olan inançları. Bütün hemşerilerimize  bize olan güvenleri için teşekkür ediyorum. Allah izin verirse bunların hepsini tek tek gerçekleştireceğiz. Çünkü bu projelerin hiçbiri ezbere hazırlanmış projeler değil. Vatandaşlarımızla bire bir istişare ederek hepsinin teknik ve maddi alt yapıları araştırılarak hazırlanmış projelerdir. Safranbolu´nun ana konularına çok ciddi bir rahatlama getirecek projeler ve çok ciddi bir beğeni aldığını da gözlemliyorum. Bundan da çok mutlu oluyorum. Safranbolu da çok ciddi su problemi var. Yıllardır devam eden çamurlu su içen bir Safranbolu, sürekli su kesintileri ile boğuşan bir Safranbolu. Biz Karabük´te göreve geldiğimizde de aynı problemlerle karşı karşıyaydık. Çok kısa sürede kesintilerin olmadığı tertemiz suların aktığı Karabük nasıl başarıldıysa çok kısa bir sürede Safranbolu halkı da ne çamurlu su içmek zorunda kalacak ne de uzun süren su kesintileriyle boğuşmak zorunda kalacaklar. Çünkü biz bu işin nedenlerini nasıl çözüleceğine hakimiz. Allah izin verirse biz belediyede işleri toparlar toparlamaz ilk el atacağımız konu bu çünkü insan sağlığı söz konusu. Susuz hiçbir şey olmaz ilk çözümlenmesi gerekenin de bu olduğunu düşünüyorum. 6 ay içinde Safranbolu´da ne su kesintisi ne de çamurlu su ile hemşerilerimizi muhatap etmeyeceğiz bundan emin olsunlar. Biz bu işin yine alt yapısı ve maddi kaynaklarını araştırdık çok kısa sürede de çözümleyeceğiz.” dedi.

“3 tane otoparkımız halkımızın hizmetine çok kısa bir sürede sunulacak.”

İkinci olarak en büyük sorunun otopark problemi olduğunu söyleyen MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman, “Bu konuda da hem Misakı Milli Meydanımızda ki hem de Eski Çarşı bölgemizdeki iki otoparkımızla çok ciddi 700  800´lere varan kapasiteli 3 tane otoparkımız halkımızın hizmetine çok kısa bir sürede sunulacak. Tabiî ki bunun yanında sosyal projelerimiz de var. Sosyal projelerimizle ilgili çok ciddi geri dönüşler alıyoruz. Biz otomobil sporlarını gençlerimiz için planladığımızı düşünürken hanımlarımızdan talepler geliyor. ‘Biz bu pisti kullanamayacak mıyız?´ diye. Tabi ki de hanımlarımız da bu pistten faydalanabilecekler. Sosyal yaşam merkezlerimizle ilgili çok ciddi teveccüh var. Aile hekimliklerinin ve muhtarlıkların oralarda bulunması hizmetin insanlarımızın ayağına gelmesine vesile olması demek bu da ciddi bir heyecan oluşturdu. Her mahalleden bizim mahallemize de yapılacak mı şeklinde sorularla karşılaşıyoruz. İnşallah bütün mahallerimizde bunun gerçekleşmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Karabük ve Safranbolu emekli kesimi olarak yoğun yerler. Buralarda emeklilerimizin vakit geçireceği sosyalleşebileceği alanlar çok az. Emekli evlerimizi de mümkün olduğunca her mahallemizde yaygınlaştırmaya gayret edeceğiz. Hanımlarımızın şuan SAKEM ile devam eden kurslarına hiç dokunmadan üstüne katarak çok daha çeşitlendireceğiz. Bunula beraber çok daha ulaşılabilir ve belki onlara gelir sağlayabilecek düzeye getirip Türkiye çapında ses getirecek bir proje haline getireceğiz. Safranbolu halkına bu güne kadar bize gösterdikleri ilgi alaka ve samimiyetimize inandıkları için çok teşekkür ediyorum. Safranbolulu hemşerilerimden hiçbir parti ayrımı gözetmeden hangi siyasi partiye mensup olurlarsa olsunlar bizi desteklemelerini istiyorum. Gerçekten parti ayrımı yapılmadan hizmetin nasıl alınacağını, kapısı kapanmadan hizmetin nasıl ulaştırılacağını biz onlara gösterelim istiyorum. İnşallah önce Allahın nasibi ile sonra Safranbolulu hemşerilerimizin taktirleri ile 31 Martta bu işi başaracağımıza inanıyorum.” dedi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °