Danışman´dan Gazetemize Ziyaret

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman ve MHP Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı gazetemizi ziyaret etti.

GÜNCEL 29.01.2019 11:22:28 0
Danışman´dan Gazetemize Ziyaret

 

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman ve MHP Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Türkan Doğan, Genel Yayın Yönetmenimiz Dursun Doğan ve İnşaat Mühendisi Oğuzhan Doğan´ı ziyaret etti.

10 yıllık belediye tecrübesine sahip olan MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman, erkenden adaylığın açıklanmasının avantaj olduğunu belirterek adaylığın açıklandığı günden bugüne 300´ü aşkın Safranbolulu ile birebir görüştüklerini ve görüşmeye devam edeceklerini ifade etti.

‘Belediyecilikte 10 Yıllık Tecrübe´ isimli proje tanıtım toplantısının 6 Şubat´ta saat 18:30´da Özler Düğün Salonu´nda yapılacağını söyleyen MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Danışman, “Dünya Miras Kenti Safranbolumuz için Cumhuriyetimizin 100. yılına imza atacak mega projelerimizi tanıtacağız.” dedi.

Gazetemiz olarak MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman´a ve MHP Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı´ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °