DATÜB, ABD´de yeniden yapılanacak

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Yönetim Kurulu tarafından Amerika´da temsilcilik açılması için yetkilendirilen Shuhrat Temirov, DATÜB Genel Sekreteri Fuat Uçar ile bir araya geldi.

GÜNCEL 7.09.2020 16:25:51 0
DATÜB, ABD´de yeniden yapılanacak


Ziyarette New Jersey Selimiye Dernek Camisi Başkanı ve TASC New Jersey Burlington Bölge Temsilcisi Cahit Özbey ile Genel Sekreter Fuat Uçar, DATÜB´ün ABD´deki yeni yapılanması hakkında görüşmeler yaptı.
Özbey, DATÜB için gerekli olan destekleri verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade etti.
ABD´de DATÜB Temsilciliği kurma yetkisi verilen Shuhrat Temirov´da çalışma ziyaretinde ABD´de yeni dönem çalışmaları hakkında Uçar´a bilgi verdi.
DATÜB Genel Sekreteri Fuat Uçar´da, Genel Başkan Ziyatdin Kassanov´un ABD´deki yeni yapılanma ile ilgili hassasiyetlerini ve aldığı kararları hatırlatarak “Korona ile mücadele ederken DATÜB Genel Başkanımız Kassanov temsilciliklerde faaliyetlerin aksamadan yürümesine büyük önem veriyor. ABD´de DATÜB´ün ciddiyetine ve tüzüğüne aykırı hareket eden kişiler uzaklaştırılmıştır. ABD´de mücadelemize uygun hareket edecek arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz´´ ifadelerine yer verdi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °