Denizde kaybolan genç askerin cesedi bulundu

Vatani görevini yaptığı birliğinden izin alarak ailesiyle birlikte Düzce`nin Akçakoca ilçesine tatile gelen Cihad Kanca (23), serinlemek için girdiği denizde dalgaların arasında kayboldu. Kanca, bir gün sonra kaybolduğu yerde bulundu.

3. SAYFA 21.08.2014 11:50:56 0
Denizde kaybolan genç askerin cesedi bulundu

Ankara`da askeri basımevinde vatani görevini yapan piyade çavuş Cihad Kanca birliğinden izin alarak memleketi Karabük`e geldi. Cihad Kanca dün ailesi ve akrabalarıyla birlikte tatil için Akçakoca Melenağzı mevkisinde bir otele tatile geldi. Cihad Kanca öğle saatlerinde teyzesinin oğlu 18 yaşındaki Emre Karakırık ile birlikte denize girdi. Ayağına kramp girdiğini söyleyen Cihad Kanca, Emre Karakırık`tan yardım istedi. Emre Karakırık yardıma gittiği sırada Cihad Kanca dalgaların içerisinde kaybolurken, yakınları yardım istedi. Sakarya`nın Karasu ilçesi ve Akçakoca`dan jet ski ile gelen görevliler arama yaparken, daha sonra Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü sahil güvenlik ve jandarma ekipleri denizde ve sahil boyunca arama yaptı.
Cihad Kanca`nın bulunan cesedi otopsi yapılmak üzere Akçakoca Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Kanca`nın doğum yeri Karabük Yenice’de defnedileceği öğrenildi.


Salı 14.3 ° / -4.8 °
Çarşamba 11.6 ° / -3.3 °
Perşembe 7.2 ° / -4 °