Deplasmanda Yenmemiz Lazım

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir D.Ç Karabükspor, hava şartları nedeniyle 23. haftada ertelenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile İstanbul'a hareket etti.

GÜNCEL 8.02.2012 10:49:53 0
Deplasmanda Yenmemiz Lazım

Bugün sabah Hasan Doğan Tesislerinde teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretinde yapılan idmana sakatlıkları süren Erkan, Deumi, Güven, Mehmet Çakır, Anıl ve Kağan katılmazken, takım ısınma ve düz koşunun ardından taktik çalışma yaptı.
Antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan Teknik direktör Bülent Korkmaz, Bu süreçte çok zorlanacakların ve rakibinde zorlanacağını belirterek, 'Artık deplasmandan kaybetmeden Karabük'e dönmek istiyoruz. Bizim için çok zor maç. Hücumsal anlamda Türkiye'nin hücum anlamında en iyi takımı olan ve boş alan bulduğu zamanda çok iyi kontra atağa çıkabilen bir takım. Biz eğer Belediye karşısında takım defansını iyi yapabilirsek fazla sıkıntı yaşamayız' dedi.
Samsunspor maçında gördüğü kırmızı kart ile cezalı olan Shelton'ın takımda çok önemli oyuncu olduğunu da belirten Korkmaz, 'Hücumsal anlamda çok etkili bir oyuncu. Ondan eksik kalmamız ve oynamaması takım adına iyi değil. Öyle veya bir arkadaşımızı oynatacağız. Bununda o özeliklerine göre hücumsal formatımızı çizeceğiz' ifadelerini kullandı.
Kırmızı-mavili takım İstanbul'a Tomiç, Bora, Seriç, Mabiala, Jahic, Juju (Hamroun), Bilal Kısa, Birol Hikmet, Hakan Söyler, Mehmet Yıldız, Mustafa Sarp, Erdem, Ergin Keleş, Ahmet Alp, Cernat, İlhan Parlak, Muhammet ve Hamza Çakır'dan oluşan 18 kişilik kadrosu ile hareket etti.
Kardemir D.Ç Karabükspor'un sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:
'Tomiç, Seriç, Mabiala, Jahic, Mustafa Sarp, Hakan Söyler, Hamza Çakır, Juju, Cernat, İlhan Parlak ve Mehmet Yıldız'


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °