Dikkat Kar Geliyor

Karabük'te bir haftalık hava tahmin raporu şu şekilde. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlünden elde edilen veriler ışığında Karabük'te Cuma ve Cumartesi Günleri Kar yağışı Bekleniyor. Perşembe günü ise yağmur bekleniyor

GÜNCEL 25.01.2012 14:49:11 0
Dikkat Kar Geliyor
Cuma günü ise yoğun kar yağışı bekleniyor. En düşük sıcaklık 1 derece, en yüksek sıcaklık ise 3 derece olacak.
Cumartesi günü yoğun kar yağışı devam edecek. Sıcaklık değeri gece sıfırın altında -1 derece olurken en yüksek sıcaklık ise 2 derece olarak görünüyor.
29 Ocak 2012 Pazar günü ise çok bulutlu bir hava beklenirken soğuk kendini hissettirecek ve en düşük sıcaklık -8 derece olurken en yüksek sıcaklık -2 derece olacak.
Hafta başlangıcı ise aynı şekilde çok bulutlu ve soğuk bir gün bizleri bekliyor. Isı değerleri ise -7 ile -1 arasında değişecek.
Cuma ve Cumartesi günleri yoğun kar yağışı beklenen Karabük ve Safranbolu’da kış tatilini geçirmek isteyenler için bir fırsat daha doğmuş oldu. İki günlük yoğun kar yağışı turistlerin tarihi Safranbolu’yu beyaza bürünmüş haliyle görmelerini sağlayacak.
Öte yandan yola çıkacak vatandaşların hazırlıklı olmaları yetkililerce belirtilirken, yollarda sorunların yaşanmaması için zincirsiz yola çıkılmaması konusunda uyarılar yapılıyor.

Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °