DİKMEN KÖYLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Karabük İl Genel Meclis Başkan Vekili Seyfettin Dikmen, Cemaller, Üçbaş ve Kadı köylerindeki Özel İdare yatırımlarını inceledi

GÜNCEL 23.02.2016 15:13:29 0
DİKMEN KÖYLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Dikmen beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Hasan Adakan İl Özel idaresi Yol Şefi Samet Özcan ile birlikte Cemaller, Üçbaş ve Kadıköye giderek köylerde yapılan yatırımları yerinde inceleyerek, köy muhtarlarından köylerinde çalışmalar hakkında bilgi aldı ve köydeki noksanlıkları tespit ettiler.
Dikmen, inceleme sonrası yaptığı açıklamada hava koşullarının elverişli olmasıyla köylerdeki çalışmaların hızlandığını söyleyerek, “Bu tür ziyaretlerle köylerdeki noksanlıkların tespit ederek çalışmaları yerinde inceledik. Köy muhtarlarından köylerinin ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi alıyoruz. Elimizden geldiğince köylerdeki noksanlıkları yerinde tespit ederek hizmetleri daha verimli sunmayı hedefliyoruz. Köylerimizdeki bu tür hizmetleri ve köylümüzün bu hizmetlere göstermiş olduğu ilgi ve alakayı gördükçe çok mutlu oluyoruz. Şehirde ne varsa köyde de onun olması için bütçemiz elverdiğince gayret ediyoruz' dedi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °