‘Dinamik Denetim Modeli´ Safranbolu´da Uygulamaya Başlandı

‘Yeni Kontrollü Normalleşme Süreci´ nin başlaması ile İçişleri Bakanlığı Genelgesinde belirlenen hususlar doğrultusunda Safranbolu´da 300 kamu çalışanı ve sivil toplum kuruluşlarının katılımlarıyla denetimler yapıldı.

GÜNCEL 5.03.2021 16:45:32 0
‘Dinamik Denetim Modeli´ Safranbolu´da Uygulamaya Başlandı

 

Denetimler İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı,Safranbolu Belediyesi Zabıta ekipleri, Safranbolu TSO ve tüm kamu kurum ve kuruluşların katılımlarıyla devam etti.

Denetimler öncesi Kaymakam Türköz, Safranbolu Halk Kütüphanesi toplantı salonunda kamu kurum ve kuruluşların başkanları ve daire müdürleri ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda Kaymakam Türköz; “ İçişleri Bakanlığı´mızın açıklamış olduğu genelge kapsamında ‘Dinamik Denetim Süreci´ ne geçtik. Bu denetim süreci esnaf ve vatandaşlarımızı bilgilendirerek normalleşme sürecinde ilçe bazında sarı alandan, mavi alana hızlı bir şekilde geçiş sağlamaktır. Bu geçişle birlikte esnaf ve vatandaşlarımızın destekleri ile birlikte virüs ile mücadelede önemli bir yol kat etmiş olacağız. Her gittiğimiz ziyarette önceliğimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın dediği gibi Maske – Mesafe –Temizlik kurallarına uymamız gerektiği noktasında vatandaş ve esnafı bilgilendireceğiz. Önemli bir sorumluluğu üstelenen tüm daire müdürlerimize ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, esnaf- vatandaş bir olup hızla normalleşme sürecine inşallah en kısa sürede ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °