Dizdar 10 Mayıs´a büyük önem veriyor

Safranbolu Kültür Turizm Vakfı Başkanı ve İş İnsanı Şefik Dizdar gerçekleştirmiş olduğu iftar programı sonrası yaptığı açıklamalarda ünü Türkiye sınırlarını aşmış Opera Sanatçımız Leyla Gencer için 10 Mayıs´ta anma pro

GÜNCEL 24.04.2022 17:57:24 0
Dizdar 10 Mayıs´a büyük önem veriyor

mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programı sonrası açıklamalarda bulunan Safranbolu Kültür Turizm Vakfı Başkanı ve İş İnsanı Şefik Dizdar, Ünlü Opera Sanatçısı ‘La Diva Turca´ olarak ün yapan Safranbolulu Leyla Gencer için vefat yıldönümü olan 10 Mayıs tarihinde anma programı düzenleyeceklerini söyledi.

“Onu gerektiği gibi anmak istiyoruz”

Konuşmasında genel olarak gerçekleştirilen programlara ilginin az olduğunu belirten Safranbolu Kültür Turizm Vakfı Başkanı ve İş İnsanı Dizdar, “10 Mayıs´ta ünü Türkiye sınırları dışına çıkmış Leyla Gencer için anma programı düzenliyoruz. Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü´nden katkı olacak. Leyla Dizdar Kültür Merkezi´nde saat 20.00´dan sonra etkinlik gerçekleştireceğiz. Bir şeyler yapıyoruz ama maalesef salonu dolduramıyoruz. Çok güzel bir çalıştay yapıldı, ilgililerin gelmesini beklerken onlar da gelmediler. Ataları Yörük Köyünden olan Leyla Gencer hanımefendi hakikaten ünü Türkiye sınırları dışına çıkmış bir sanatçımız. Onu gerektiği gibi anmak istiyoruz.” dedi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °