Doğan BRTV´yi Ziyaret Ederek Açıklamalarda Bulundu

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Doğan BRTV´yi ziyaret ederek parti teşkilatının yeniden yapılanması konusuna ve Safranbolu´ya 3 yıldır yapılması beklenen İletişim Fakültesi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL 17.08.2019 13:12:34 0
Doğan BRTV´yi Ziyaret Ederek Açıklamalarda Bulundu

 

İYİ Parti olarak toplumun belentilerinin yerine getirilmesini önemsediğini belirten İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Doğan, “İl teşkilatındaki yapılandırmamızı yaparak Bayramdan önce genel merkezimize sunduk. Tabi kongrelerin ve bayram sürecinin araya girmesiyle  İl Yönetimimizi toplumla paylaşacak bir duruma gelemedik. İnşallah önümüzdeki bir iki gün içerisinde toplumla il yönetimimizi paylaşacağız.” dedi.

“Safranbolu´ya yatırım yapmak isteyen sayın İnanoğlu´nu biz başımızın tacı yapmak isterken engellenmesi bizi hayli üzmektedir.”

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Doğan, “Safranbolu´ya Karabük´e  çivi çakan herkesi başımızın tacı ederiz. Bundan üç yıl önce takip ettiğimiz kadarı ile sayın İnanoğlu Karabük Üniversitesi ve Safranbolu Kaymakamlığıyla bir protokol imzalayarak Safranbolu´ya bir İletişim Fakültesi kurulmasıyla ilgili anlaşmışlardı. Ancak üç yıldır görüyorum ki henüz İletişim Fakültesine başlanamadı. Neden başlanamadığını da takip ediyoruz. Ancak son bir ay önce Safranbolu Kaymakamlığının boşaltıldığını eski yüksek okul binasına geçiş yaptığını bir iki birimin halen daha taşınmadığını görüyoruz. Art niyet görmüyorum ancak hızlı bir şekilde diğer birimlerin de  taşınarak İletişim Fakültesin yapılmasını hem halk istiyor hem de biz siyasi partiler olarak istiyoruz. Neden yapılmadığını tam öğrenmiş değiliz ancak çok önemsiyoruz. Sayın Valimize, sayın Kaymakamımıza , seçilmiş millet vekillerimize özellikle sesleniyorum, neden işlerini takip edip Safranbolu´ya İletişim Fakültesini kazandırılmasını sağlamadılar. Bakın Safranbolu´da Üniversite 19 kişi ile başladı bugün ise 10.000 kişidir. Safranbolu´ya yatırım yapmak isteyen sayın İnanoğlu´nu biz başımızın tacı yapmak isterken engellenmesi bizi hayli üzmektedir. Bu nedenle hızlı bir şekilde yer tesliminin yapılarak sayın İnanoğlu´nun İletişim Fakültesini yapması sağlanmalı önü açılmalıdır. Bizim beklentilerimiz, taleplerimiz budur.” dedi.


Salı 26.4 ° / 5.9 °
Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °