Doğan Güneri´yi tebrik etti

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Doğan ve yönetimi Şampiyon Elif Güneri´yi ziyaret ederek gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti.

GÜNCEL 6.09.2019 15:04:57 0
Doğan Güneri´yi tebrik etti

 

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Doğan ve yönetimi GSM Çok Amaçlı Spor Salonu´nda Antrenör Baykan Arslan´ı ve İspanya´nın Madrid kentinde düzenlenen, 31 ülkeden 200´den fazla sporcunun katıldığı Büyük Kadınlar Avrupa Şampiyonasında ülkemizi başarı ile temsil eden ve 81 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Elif Güneri´yi ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti.
Ziyarette İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Doğan Türk Bayrağı ve hediyelerini takdim ederek, “Şampiyonumuz, gururumuz Elif Güneri´yi, ülkemizi ve şehrimizi en güzel biçimde temsil ederek, Ay Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmış, İstiklal Marşımızı dinletmiştir. Kazandığı şampiyonluk için kendisini ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Şampiyonumuzun bu başarısı gençlerimizi ve bayan sporcularımızı teşvik edecektir. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Antrenör Baykan Arslan ve Şampiyon Elif Güneri ile bir süre daha sohbet eden İYİ Parti Karabük İl Başkanı Doğan, Rusya´da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında da başarılar diledi.

 


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °