Doğuştan Karabükspor`lular

Kardemir Karabükspor Mali Sekreteri ve transfer komitesi başkanı Murat Yolbulan, takımlarına güvendiklerini ve bu hafta 3 puanı alacaklarını söyledi.

SPOR 25.10.2013 11:49:40 0
Doğuştan Karabükspor`lular

Yolbulan, teknik direktör Kafkas’a da destek vererek, “Bu takımın sorumsu Tolunay Kafkas’tır. Hocamız oyuncularına gerekeni söyler ve onun oyun sistemi içerisinde yer bulurlar. Hocamızın oyun anlayışına uygun arkadaşlarla devam edeceğiz. Bu takımdan kimsenin ayrılacağı yada gideceği anlamına gelmez. Onun bir oyun anlayışı var ve o anlayış içerisinde futbolcuların sahiplenmesi ve oynaması gerekiyor” dedi.
Murat Yolbulan, Karabük Kadın Doğum ve Çocuk hastanesini ziyaret ederek, dünyaya merhaba diyen bebeklere Karabükspor logolu bebek giysileri hediye etti.
Beraberinde hastane yöneticileri ile birlikte bugün dünyaya gelen 17 bebeği ziyaret eden Murat Yolbulan, göreve geldiklerinde böyle bir düşünce içinde olduklarını ve bunu bugün gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “ Bu iş bebeklikten başlar dedik ve Karabükspor olarak böyle bir ziyareti gerçekleştirdik. Bugün şansımıza Karabük’te 17 tane yeni bebek dünyaya geldi. Ömürleri ve bahtı açık olsun. Bizlerde Karabükspor olarak bebeklerimiz doğuştan Karabükspor’lu olsun diye birer hediye verdik” dedi.
Yolbulan, sezon başından beri üç maçta 10 kişi kaldıklarını ve Kart gösterme konusunda hakemlerin kendilerine karşı çok cömert olduğunu da ifade ederek, “ Son iki haftadır çok iyi oynadık ama kazanamadık. Bunu bu hafta sonlandırıp 3 puan almak istiyoruz. Bu konuda takımımıza güveniyoruz. Bu noktada şehre iki üç gün önce gelerek futbolculara motivasyonu arttırıcı bir şeyler yapmak istiyoruz. Oyuncularımız bir araya gelerek Antalya maçının önemini ve hem taraftarın hem de bizim mutlak 3 puan beklentimizi söyleyeceğiz. Devre arasında transfer konusunda çalışma yapıyoruz. Stoper ve kanatlar ile ileri uç noktasında çalışma yapıyoruz. Rekabeti artırmanın her zaman takım için faydalı olacağını düşünüyoruz ve bunun için çalışma yapıyoruz. Oyuncu göndermek anlamında değil olanakları arttırmak istiyoruz” dedi.
Yönetim olarak futbolcularla çok diyalog içinde olmayı uygun görmediklerini de ifade eden Murat Yolbulan, “Takımın bir teknik heyeti var ve bu takımın sorumsu Tolunay Kafkas’tır. Hocamız oyuncularına gerekeni söyler ve onun oyun sistemi içersinde yer bulurlar. Hocamızın oyun anlayışına uygun arkadaşlarla devam edeceğiz. Bu takımdan kimsenin ayrılacağı yada gideceği anlamına gelmez. Hocamızın bir oyun anlayışı var ve o anlayış içersinde futbolcuların sahiplenmesi ve oynaması gerekiyor. Sonuçta futbol bir sonuç oyunu. Biz iki haftadır alamadığımız sonucu bu hata almak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Yolbulan, ayrıca yeni yıldan itibaren Avrupa pasaportu olanların yerli statüsünde oynayacak diye bir duyum olduğunu ve belki yeni yıldan itibaren yürürlüğe girip statünün uygulanmasını beklediklerini ve kendileri içinde çok büyük bir avantaj olacağını belirtti.


Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °
Cuma 24.5 ° / 5.6 °