“Eğitimciler için başarıya giden yolda hiçbir mazerete yer yoktur.”

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, yıl sonu mesajı yayımladı.

GÜNCEL 6.07.2021 19:40:27 0
“Eğitimciler için başarıya giden yolda hiçbir mazerete yer yoktur.”


Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş yayımladığı yıl sonu mesajında, “Safranbolu eğitim ailesi olarak bir eğitim öğretim yılını daha başarıyla tamamlamış olmanın sevincini yaşıyoruz. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı her yönüyle önceki tecrübelerimizden daha farklı ve daha yoğun bir yıl oldu. Çünkü uzaktan eğitim alışık olmadığımız bir yöntemdi. Eğitim öğretim sürecini zaman zaman yüz yüze sürdürürken daha çok uzaktan eğitim şekliyle gerçekleştirerek yoğun bir yılı geride bıraktık. Biz eğitimciler için başarıya giden yolda hiç bir mazerete yer yoktur. Bu anlayışla Covid-19 salgın sürecinde devletimizin aldığı önlemler, sunduğu imkânlar ve okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin özverili ve gayretli çalışmaları sayesinde başarılı ve sorunsuz bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Bundan dolayı okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

“Geleceğimiz olan öğrencilerimizle hem candan cana hem de camdan cama bir bağ kurarak onların hem gönüllerine hem evlerine girdiniz”

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, ‘Değerli Meslektaşlarım´ diyerek seslendiği öğretmenlere, “Öğretmenlik hep ifade edildiği gibi özveri ve fedakârlık isteyen bir meslektir. Bir yılı aşkın süredir devam eden salgın hastalık süreci bu gerçeğin test edilmesini sağladı. Sizler her zaman gösterdiğiniz fedakârlığı ve özveriyi bu zor dönemde de ortaya koyarak bu sürecin kahramanları arasındaki yerinizi aldınız. Geleceğimiz olan öğrencilerimizle hem candan cana hem de camdan cama bir bağ kurarak onların hem gönüllerine hem evlerine girdiniz, moral ve motivasyonlarını diri tuttunuz. İlçemizin uzaktan eğitim sürecine katılımda Türkiye derecesi elde etmesi bunun bir göstergesidir. Emekleriniz ve özveriniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Yaz dönemindeki eğitim öğretim çalışmalarınızda da başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.
“Devlet ve millet olarak büyük hedeflere sizlerle ulaşacağız.”
Yıl sonu mesajında öğrencilere seslenen Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Öncelikle hepinizi gerek yüz yüze gerekse uzaktan eğitim süreçlerine aktif olarak katılımınızdan dolayı tebrik ediyorum. Karnelerinizi aldınız ve iyi bir tatili hak ettiniz. Hepinize iyi bir tatil diliyorum. Tatil süresince de kendinizi geleceğe daha donanımlı hazırlayabilmeniz için başta günlük kitap okuma olmak üzere kendinize uygun uğraşılarla vakit geçirmenizi tavsiye ediyorum. Okullarınızda başlayacak olan 'Telafide Ben de Varım' etkinliklerinin bunun için güzel bir fırsat olduğuna inanıyorum. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Devlet ve millet olarak büyük hedeflere sizlerle ulaşacağız. Bu bilinçle ve sorumlulukla yeni eğitim öğretim yılında yüz yüze olarak okullarınızda buluşmayı diliyorum.” dedi.

“Eğitimde başarının temelinde sizler varsınız.”
Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, yayımladığı yıl sonu mesajında, “Kıymetli Veliler; eğitimde başarının temelinde sizler varsınız. Çünkü öğrencilerimizin ilk öğretmenleri sizlersiniz. Özellikle salgın sürecinde sizler bu yönünüz ile çocuklarımızın yanında her zamankinden daha aktif yer aldınız. Sizlerin desteğini yanımızda hissettiğimizde biz daha güçlü ve daha başarılıyız. Bu dönemde hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize verdiğiniz destekten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Yaz döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal, duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle desteklemek amacıyla Bakanlığımız ‘Telafide Ben de Varım´ programı başlattı. Yaz boyunca okullarımızda çocuklarımızı ağırlayacağız. Bu konuda da ilgi ve desteklerinizi bekliyoruz. Tatil boyunca da çocuklarınızla nitelikli zamanlar geçireceğinize yürekten inanıyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.” dedi.
Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Bu duygu ve düşüncelerle Safranbolu eğitim ailemize iyi bir tatil ve yine bir arada olacağımız sağlıklı bir eğitim öğretim yılında buluşmayı diliyorum.” ifadeleriyle yıl sonu mesajını sonlandırdı.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °