EKİPLER ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Ekipleri İhtiyaç Duyulan Alanlarda Su Drenaj Kanallarının Açılması, İçme Suyu İsale Hattı ve Tahliye Hatları Yapımına Hızla Devam Ediyor

GÜNCEL 7.04.2015 20:17:32 0
EKİPLER ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Esentepe Mahallesi ve Sanayi bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye olarak asfalttan kaldırım yenilemeye, parklardan alt yapıya kadar dört koldan çalışmaların devam ettiğini dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; 'Ekiplerimiz 24 saat işlerinin başında. Safranbolu’muzu daha yaşanılır bir kent yapabilmek adına tüm ekibimiz ile birlikte görev başındayız. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz mevcut altyapı çalışmalarının yanında, caddelerdeki yağmur suyu ızgaralarında da yağıştan dolayı tıkanma tehlikesi yaşanmamsı için çalışmaların devam ediyor.  Bununla birlikte Sanayi bölgemizde de içme suyu isale hattı ile Esantepe mahallemizde 2. Etap yağmur suyu drenaj hattı yapımına devam ediyorlar. Daha önce de ifade ettiğim gibi Belediyemiz Safranbolu ve Safranbolu halkına en iyi, en güzel hizmeti verebilmek için kendisi ile bir yarış halindedir.
Yine bu vesile ile çalışmalarımızda bizlerden desteklerini ve dualarını esirgemeyen Safranbolu halkına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °