Elieyioğlu´ndan Gazetemize Ziyaret

İl Genel Meclis üyesi Fahri Elieyioğlu , Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Dursun Doğan´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 22.12.2018 14:30:39 0
Elieyioğlu´ndan Gazetemize Ziyaret

 

Yenice´de Yenice gazetesinde uzun yıllar Yazı İşleri Müdürlüğü görevi yapan hala bu gazetede Genel Yayın Yönetmeni olarak görev alan Fahri Elieyioğlu 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP´de İl Genel Meclis üyesi adayı oldu.

Gazetemizi ziyaret eden Elieyioğlu:  “Uzun yıllar Yenice´de gazetecilik yaptım Yenice´nin ve köylerinin sorunlarını biliyorum. Bu sorunların çözümü için İl Genel Meclis üyesi adayı oldum. Yenice ve köylerinin sorunlarının çözüm yeri İl Genel Meclisidir. Bu nedenle hemşerilerimin destek vereceklerine inancım tamdır. Bu vesileyle 31 mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin Yenicemize, Karabükümüze ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyor bütün Yeniceli hemşerilerimden desteklerini esirgemeyeceklerini umar, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Safranbolu´da Sonsöz Gazetesi olarak bizde değer verdiğimiz, kardeşimiz gibi gördüğümüz meslektaşımıza, hizmete talip olduğu bu yolda gelecekte Karabük´e iyi katkılar vereceğini canı yürekten inanıyor başarılar diliyoruz.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °