EMEKLİ OLAN PERSONELE TEŞEKKÜR

Her ay düzenli olarak ya-pılan personel toplantısı salı günü müftülük konferans salo-nunda yapıldı. Bu toplantıda emekli olan hocalara teşekkür belgesi verildi.

GÜNCEL 22.03.2017 20:40:36 0
EMEKLİ OLAN PERSONELE TEŞEKKÜR

Safranbolu İlçe Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu´nun tanıtımının yapılması ile başlayan toplantıya ilçemizde görev yapan Kur´an Kursu Öğreticileri, İmamHatip ve Müezzin Kayyımlar katıldı.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Aile Sinevizyonu gösteriminin yapılmasının ardından, Safranbolu Toplum Sağlığı görevlileri tarafından Kırım Kongo Kanamalı Ateşi konusunda slaytlar eşliğinde sunum yapılarak, personelimiz KKKA hakkında bilgilendirildi.

Safranbolu İlçe Müftüsü Hasan GÜNEŞ´in gündeme dair açıklamalarından ve Afyon´da Yapılan 2. İlçe Müftüleri Kongresi hakkındaki paylaşımlarda bulunmasından sonra, müf-tülüğümüzün yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantının sonunda ilçe müftülüğünde uzun yıllar imam hatip olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Kirkille Mah. Camii İmam Hatibi Mustafa Özçelik, Düzce Köyü Camii imam Hatibi Yaşar Mutlu ve Çerçen Köyü Yukarı Mah. Camii İmam Hatibi İsmet Uysal hocalarımıza İlçe Müftüsü tarafından Teşekkür Belgesi verilerek; yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edildi ve emeklilik hayatlarında başarılar dilendi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °