Emekliler Derneği´nde centilmence yarış

Tiryaki ve İyigüngör´ün yarıştığı Safranbolu Emekliler Derneği Genel Kurulunda mevcut başkan Saim Tiryaki güven tazeledi.

GÜNCEL 24.06.2021 18:23:39 0
Emekliler Derneği´nde centilmence yarış

 

Safranbolu Emekliler Derneği 23. Olağan Genel Kurulu´nda mevcut başkan Saim Tiryaki ve Osman İyigüngör adaylıklarını açıklamışlardı. İki listeyle gidilen genel kurulda mevcut başkan Saim Tiryaki 344 oy, Osman İyigüngör 335 oy aldı. Resmi olmayan bu sonuçlara göre güven tazeleyen Saim Tiryaki, 3 yıl daha Safranbolu Emekliler Derneği Başkanı olarak görev yapacak.

Sonuçlardan sonra açıklama yapan Osman İyigüngör, “Bugüne kadar emekliler cemiyetine değer katan, faydası olan herkese teşekkür ediyorum. Seçmenlerimize de çok teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum. Saim abiye hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Safranbolu Emekliler Derneği Başkanı Saim Tiryaki ise sonuçların ardından yaptığı açıklamada kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkürlerini ileterek güzel işler yapacaklarını belirtti.

Safranbolu Emekliler Derneği Başkanı Saim Tiryaki´nin yönetim kurulu, İmral Demir, Remzi Şahin, Ahmet Tuncer, İsmail Özer´den oluşuyor.

/resimler/2021-6/24/1827334023296.jpg

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Emekliler Derneği´nin gerçekleşecek olan seçiminin yapıldığı merkezi ziyaret ederek, hayırlı, uğurlu olması temennilerini ileterek, başarılar diledi.

Kongrede kısa bir konuşma yapan Safranbolu Başkanı Elif Köse; “Ülkemizin en çok emeklisi olan kentlerinden birinde yaşıyoruz. Emeklilerimiz bizim için çok önemli. Bu nedenle her iki adaya da başarılar diliyor, seçilecek olan aday ile birlikte Safranbolu´muz için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Pandemi nedeni ile bir araya gelemedik ancak sizler için çok güzel projelerimiz olacak. Yeniden başarılar ilçemiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °