EMİTT 2019´un Gözdesi Yine Safranbolu

Bu yıl 23. kez düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarları arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)´te Dünya Mirası Safranbolu yine ilgi odağı olmayı başardı

GÜNCEL 2.02.2019 14:48:14 0
EMİTT 2019´un Gözdesi Yine Safranbolu

 

Daha önceki yıllarda olduğu gibi özellikle Safranbolu standına büyik bir ilgi olduğunu ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, standın sürekli olarak ziyaretçi akınına uğradığını soyledi.

Safranbu´nun son dönemlerde turizmde büyük bir atak icerisinde duğunu kaydeden Ürkmezer; ' Böylesi büyük ve kapsamlı fuarlar turizm ile doğrudan ilgisi olan bölgelerin tanıtımları için bulunmaz bir fırsat. Bu nedenle biz Safranbolu olarak EMİTT Fuarına her zaman olduğu gibi iyi hazırlandık. Burada Sayın Valimiz, İl Kültir ve Turizm Müdürümüz ve ekiplerimizle bölgemizin  tanıtımı için çalışıyoruz. Şu ana kadar olan ilgiden de oldukca memnunuz.' dedi.

Fuara çok sayıda tanıtım objesi ile katılan Safranbolu standının sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretçi alması ise gözlerden kaçmıyor.

 


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °