EMNİYET İLE ADLİYE ARASINDA MEKİK DOKUYOR

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ´nün “hava kuvvetleri imamı” olduğu belirtilen firari Adil Öksüz´ün tutuklu kardeşi Ahmet Öksüz´ün eşi adliyey

GÜNCEL 8.03.2017 20:09:17 0
EMNİYET İLE ADLİYE  ARASINDA MEKİK DOKUYOR

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´na (FE-TÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ´nün “hava kuvvetleri imamı” olduğu belirtilen firari Adil Öksüz´ün tutuklu kardeşi Ahmet Öksüz´ün eşi Havva Emel Öksüz adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı´nca yürütülen soruşturma çerçeve-sinde, örgütün şifreli haberleşme aracı olan ByLock´u kullanmaktan gözaltına alınan Havva Emel Öksüz´ün emniyetteki işlemleri tamamlamıştı.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçirilen Öksüz, daha sonra Karabük Adliyesine getirildi. Bu arada, savcılık sorgulaması devam eden Havva Emel Öksüz´ün eşi, eski Karabük Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Ahmet Öksüz´ün de du-ruşması Karabük Ağır Ceza Mahkemesi´nde sürüyor.

            Bu arada Adil Öksüz´ün tutuklu kardeşi Ahmet Öksüz´ün eşi Havva Emel Ök-süz, savcılık tarafından ek süre istemiyle sorgulanmak üzere emniyete geri gönderildi. Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, TEM Şube ekiplerince Safranbolu´da geçtiğimiz günlerde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme aracı olan ByLock´u kullanmaktan gözaltına alınan Havva Emel Öksüz, savcılıktaki ifadesinin ardından ek süre talebi ile yeniden sorgulanmak üzere emniyete gönderildi. Çok yorgun ve bitkin olduğu gözlenen firari sanık

Adil Öksüz´ün tutuklu kardeşi Ahmet Öksüz´ün eşi Havva Emel Öksüz 8 Mart Dünya Kadınlara Gününde polisler eşliğinde emniyet ile adliye arasında adeta mekik dokutturuluyor.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °