Erdoğan Tekrar Güven Tazeledi

Başarılı çalışmalarıyla Türkiye Barolar Birliği´nce de Karabük Barosunu takdir edilen barolar çerçevesine taşıyan Rıdvan Erdoğan beşinci kez Karabük Baro Başkanlığına seçildi.

GÜNCEL 13.10.2018 18:03:47 0
Erdoğan Tekrar Güven Tazeledi

 

Karabük Baro Başkanlığına beşinci kez seçilen ve güven tazeleyen Rıdvan Erdoğan, seçimin ardından yaptığı açıklamada, “2010 yılından bu yana büyük bir onur ve gurur ile yürütmekte olduğum Karabük Baro Başkanlığı görevini beşinci kez şahsıma tevdi eden 13. Olağan Genel Kurulumuzun yüce heyetine en içten duygularımla şükranlarımı arz ediyorum. Kurul üyeliğine seçilen tüm arkadaşlarımı da kutluyor, başarılar diliyorum.Şahsıma ve kurul üyesi arkadaşlarıma duyulan güvene layık olabilmek için bu yeni dönemde de mesleki sorunlarımızı ve çözümlerini takibe devam edeceğiz. Milletimizin birlik ve bekası, ülkemizin mutlu yarınlara kavuşması, demokrasimizin tüm kurum ve kurallarıyla yerleşmesi, hukukun üstünlüğünün sağlanması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Safranbolu´da Sonsöz Gazetesi olarak Baro Başkanı Rıdvan Erdoğan´ı tebrik eder, Karabük Barosu´nu daha iyi yerlere getirmek için geçmişte olduğu gibi şimdi de var gücüyle mücadele edeceğinden şüphe duymadığımızı belirtir, çalışmalarında başarılar dileriz.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °