ERTUĞRUL´DAN İŞADAMI DİZDAR´A PLAKET

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, ilçelerinde Eğitime verdiği katkılarından dolayı İşadamı Şefik Dizdar´da teşekkür plaketi takdim etti

EFLANİ 8.04.2016 17:59:22 0
ERTUĞRUL´DAN İŞADAMI DİZDAR´A PLAKET

 

Eflani parkında düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, “ Uzun yıllardan beri Üniversite öğrencilerimize önemli rakamlarda burs veriyor. Mütevelli heyetimiz ile her seferinde şükranla anıyoruz. İlçemizde eğitime verdiklerinden dolayı şehrimizin ve ülkemizinde değerli işadamı Şefik Dizdar´a çok teşekkür ederim” dedi.
İşadamı Şefik Dizdar ise, aslında belediye başkanımız Eflani´ye inanılmaz işler yaptı. İlçeyi gerçek bir şehir haline getirecek hale getirdi. Bende bunu gözlemliyorum. Bunun devamını diliyorum. Bizde manevi desteği elimizden geldiği kadar vermeye devam edeceğiz. Birbirimizle daha sık temas etmeliyiz ve birbirimizin yardımcısı olmalıyız. Eflani torunu olarak elimden geldiğince desteklerimiz devam edecek” dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul tarafından İşadamı Şefik Dizdar´a eğitime verdikleri katkıdan dolayı plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °