EŞİNİN ESKİ SEVGİLİSİNİ DÖVEN ADAM TUTUKLANDI

Karabük´te, eşinin 20 yıl sonra sosyal medya hesabından görüştüğü eski sevgilisi M.Y.´yi (42) darp eden Halil İbrahim K. (41), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

GÜNCEL 10.08.2016 19:00:40 0
EŞİNİN ESKİ SEVGİLİSİNİ DÖVEN ADAM TUTUKLANDI

 

Edinilen bilgiye göre, 2 çocuk annesi Y.K., eşi Halil İbrahim K. ile boşanma aşamasına gelince 20 yıl önce Karabük´te askerliğini yaparken tanışıp sevgili olduğu evli ve 2 çocuk babası M.Y.´yi sosyal medya hesabından bularak görüşmeye başladı. Halil İbrahim K., eşinin bilgisayarından sosyal medya hesabına girerek M.Y. ile yazışmalarını görünce yazışmalardan cep telefonu numarasını öğrendiği M.Y.´ye eşinin cep telefonundan 'Kocamdan boşandım, gel. Burada birlikte kalırız. Amasra´ya denize gideriz, eğleniriz' diye mesaj attı. Bunun üzerine Karabük´te buluşma noktasına gelen M.Y.´ye saldıran Halil İbrahim K. (42) ve akrabası F.Ç. (18) birlikte dövdükleri M.Y.´nin cep telefonunu ve aracın anahtarını alırken, aracın lastiklerinin de havasını indirerek kaçtılar. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılan M.Y. (42), hastanede polislere durumu anlatıp şikayetçi olunca, Halil İbrahim K. ve F.Ç. kısa sürede polis tarafından yakalandı.
Anahtarı ve cep telefonu teslim edilen M.Y., tedavisinden sonra Ankara´ya dönerken, adliyeye çıkarılan Halil İbrahim K. (42), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, F.Ç. ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °