Eşiyle birlikte trafik kazasında ölen Bolulu öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren öğretmen İsmail Yaman, memleketi Bolu´da son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL 22.09.2018 17:22:24 0
Eşiyle birlikte trafik kazasında ölen Bolulu öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

 

Kaza, Bandırma-Bursa kara yolunun 12. kilometresinde meydana geldi. Bandırma´dan Bursa istikametine giden Baki Ü. (61) idaresindeki 16 TR 957 plakalı otomobil ile İsmail Yaman´ın kullandığı 10 E 5759 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, İsmail Yaman (27) olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Esra Duman Yaman (28) ve 2 yaşındaki oğlu Kerem ise yaralandı. 
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Esra Duman Yaman, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çiftin 2 yaşındaki çocukları Kerem Yaman´ın ise hastanedeki tedavisi sürüyor. 
İsmail Yaman ve eşi Esra Duman Yaman için Karacabey´in Gazi Mahallesi´nde bulunan evlerinin önünde helallik alındı. Daha sonra Esra Duman´ın cenazesi memleketi İzmir´e, İsmail Yaman´ın cenazesi ise Bolu´ya gönderildi. 
Bolulu öğretmen İsmail Yaman´ın cenazesi, merkeze bağlı Rüzgarlar köyünde bulunan camide kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. 


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °