ESKİ ÇARŞI’DAN MHP’YE YOĞUN İLGİ

MHP Karabük Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş seçim çalışmalarını Eski Çarşı esnafını ziyaret ederek sürdürdü

GÜNCEL 18.04.2015 17:00:24 0
ESKİ ÇARŞI’DAN MHP’YE YOĞUN İLGİ

MHP Karabük Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş, bugün Eski Çarşı esnafını ziyaret ederek Safranbolu’da seçim çalışmalarına başladı.
 Seçim çalışmaları kapsamında Safranbolu MHP İlçe Yönetimi ve Bayan Kollarıyla beraber Eski Çarşı’yı dolaşan Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş, Eski Çarşı esnafıyla ve pazarcılarla bir araya geldi. Eski Çarşı esnafının MHP Milletvekili Adaylarını sıcak karşılaması dikkat çekerken MHP 1. Sıra adayı Durmuş Yalçın eski çarşı esnafından 7 Haziran’da 3 Hilale oylarını vermelerini dileyerek hayır dualarını istedi.

Eski Çarşı esnaflarını, pazarcıları tek tek dolaşarak oy isteyen MHP Karabük Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş, bu seçimde MHP’nin Karabük’te güzel işler başaracağını belirttiler.

Bazı pazarcı ve esnafların ‘Sizler de Ankara’ya gittiğinizde bizleri unutursunuz, diğerleri gibi seçimden seçime gelirsiniz.’ sitemlerine cevap veren MHP Karabük Milletvekili Adayı Durmuş Yalçın, “Allah’ın izni, sizlerin hayır duaları ve oylarınızla Ankara’ya gittiğimizde bizler başkaları gibi Karabük’ü unutmayacağız. Ben Karabük’e hizmet etmek için bu yola çıktım. Allah’ın izniyle bizimle beraber Karabük bambaşka bir şehir, daha yaşanılabilir bir yer olacak.” Dedi.

ESKİ ÇARŞI ESNAFINA GÜL DAĞITILDI
Safranbolu MHP İlçe Teşkilatı ve Karabük MHP Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş, eski çarşı gezisinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Eski Çarşı esnaflarına ve pazarcılarına gül dağıttılar. Gül dağıtımından memnuniyet duyan Eski Çarşı esnafları böyle güzel bir etkinlik düzenledikleri için Safranbolu MHP Yönetimine ve Bayan Kollarına, MHP Karabük Milletvekili Adaylarına teşekkür ettiler.

Bir esnafın özel olarak hazırladığı 3 Hilalli anahtarlıkları Karabük MHP Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş’a, Safranbolu MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker’e hediye etmesi, esnafların MHP’ye olan yönelişinin bir göstergesi olduğu düşünülüyor.

Ayrıca yaşlı pazarcıların ayağa kalkmasından rahatsızlık duyan MHP Karabük Milletvekili Adayı Durmuş Yalçın’ın eğilerek yaşlılarla konuşmasından dolayı diğer esnaf ve pazarcılar Durmuş Yalçın’a sempatiyle yaklaştı.

MHP Karabük Milletvekili 2. sıra Adayı Ayhan Akbaş`a ise Eskipazarlıların ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °