ESKİPAZAR BELEDİYESİNDEN YARDIM ELİ

Yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlar için Eskipazar Belediyesi yeni bir uygulama başlattı.

GÜNCEL 17.01.2017 12:23:13 0
ESKİPAZAR BELEDİYESİNDEN YARDIM ELİ

 

Soğuk hava ve kış nedeniyle genel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlar için Eskipazar Belediyesi yeni bir uygulama başlattı.
Zorlu geçen kış günlerinde evlerinde yardıma muhtaç sobasını yakamayan, çarşı merkezinde işi olduğu halde karda buzda aracı olmadığı için gelemeyip ihtiyacını karşılayamayan vatandaşların ihtiyaçları artık Eskipazar Belediyesi tarafından karşılanacak.
Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş´ın talimatıyla başlatılan bu uygulama ile sobasını yakmakta güçlük çeken yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların evlerine kadar gidilerek sobası yakılacak ve yine genel ihtiyaçları dolayısıyla çarşı merkezine gelemeyen karda buzda dışarı çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için kendilerine araçla birlikte belediye personelide eşlik edecek denildi.
Mahalle muhtarlarıyla da bizzat görüşerek zor durumda olan vatandaşlarımırın Belediye ekiplerine bildirilmesini isteyen Başkan Baş,'Biz vatandaşlarımızı her yönüyle düşünmek zorundayız.
Bizler sıcacık evlerimizde yatarken, eli ayağı tutmayan işlerini yapmakta güçlük çeken, mağdur durumda olan vatandaşlarımız olabilir. Belediye ekiplerimizce zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak, onların bir nebzede olsa işlerini kolaylaştırmak istiyoruz.
Bu durumda olan vatandaşlarımızı 7/24 Alo 110 itfaiye amirliği ve 0370 818 1004 nolu telefonu arayarak belediyemiz beyaz masaya bildirmeleri veya mahalle muhtarlarına haber vermeleri yeterli olacaktır.” dedi.


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °