Eskipazar İlçe Emniyet Amirliği düzenlenen törenle hizmete açıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından ihale edilerek 2016 yılında yapımına başlanan Eskipazar İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

GÜNCEL 24.04.2019 12:06:26 0
Eskipazar İlçe Emniyet Amirliği düzenlenen törenle hizmete açıldı

 

Açılış törenine Vali Fuat Gürel, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı ve İnşaat Emlak Daire Başkanı Arif Güney Gültekin, Eskipazar Kaymakamı Mehmet Yasin Erkal, Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, POMEM Müdürü Mahmut Karabulut, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, ilçe protokolü, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Eskipazar Halk Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından oynanan Halk Oyunları gösterisinin ardından protokol konuşmaları yapıldı.

Törende konuşan Vali Fuat Gürel, 'Son yıllarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde milletimizin, devletimizin imkanlarıyla çok /resimler/2019-4/24/1207360727076.jpggüzel kamu binalarının yapıldığınıhep beraber müşaede ediyoruz. Sağlık, eğitim, spor, yol ve sayabileceğimiz daha bir çok alanda çok büyük hizmetler yapıldı. Bu yapılan yatırımlar personolemizin daha iyi fiziki şartlarda hizmet etmesi adına yapılmakta ama aynı zamanda da vatandaşlarımızın çok daha iyi dizayn edilmiş fiziki şartlar hizmet alabilmesi adına yapılmakta. Burada hizmet verecek olan arkadaşlarımız çok güzel hazırlanmış bir ortamda çalışacaklar ama Eskiparazlı hemşehrilerimiz de böyle bir binayı hak ettiğini, onlarında bu bina içerisinde güzel hizmetler almayı hak ettiklerini hepimiz biliyoruz. Eskipazar ilçemizin eski bir tarihi, geçmişi çok derinlere giden, MÖ´den itibaren yerleşim olan bir ilçemiz. Özellikle beylikler ve Osmanlı dönemi ve şimdi de bu bölgemizin en önemli merkezlerinden bir tanesi. Hadrianapolis gibi bir ören yerimiz mevcut onun dışında organize sanayi bölgesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda organize sanayi bölgemizde faaliyete geçtiğinde şuan da 6-7 bin merkez, köyleriyle birlikte 13 bin civarında olan nüfusu 20 binlere ulaşmış olacak. Bugün açılışını yapacağımız bu binamız bile yöremizde planlanan hizmetlerimiz gerçekleştiğinde belki bir süre sonra yetersiz kaldığını görmüş olacağız. Yakın bir zamanda modern şartlarda hastenebinamız ve spor tesislerimiz yapıldı onlarında onlarında Eskipazar ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Açılışını yapacağımız Eskipazar İlçe Emniyet Amirliği binamızın ülkemize, bölgemize, Karabükümüze ve Eskipazar ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki süreçte de ne tür kamu yatırımlarımız varsa sizlerle birlikte planlayıp yapmak için gayret göstereceğiz. Bu güzel binanın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımıza, Emniyet Genel Müdürlüğümüze, dönemin milletvekillerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza saygılarımızı sunuyorum, teşekkür ediyorum.'diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk´ün yaptığı dua ile Eskipazar İlçe Emniyet Amirliği´nin açılışı gerçekleştirildi. Vali Fuat Gürel, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve beraberindeki heyet ile birlikte Emniyet Amirliğini gezdi. İlçe Emniyet Amirliği girişinde bulunan ´Güven Masası´nı da ziyaret eden Genel Müdür Uzunkaya, bayan polis memuruna duvarda asılı bulunan davranış ilkelerini okutarak orada yazan kurallara uymalarını istedi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °