Esnaf Odalarından Köse´ye Tebrik Mesajı

Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner ve Safranbolu Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz Elif Köseye için tebrik mesajı yayınladılar.

GÜNCEL 8.04.2019 16:41:04 0
Esnaf Odalarından Köse´ye Tebrik Mesajı

 

Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner ve Safranbolu Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz yaptıkları açıklamda, “ 31 Martt 2019 mahalli seçimleri tüm ülkemizde ve Safranbolu´da tamamlandı. Safranbolu´da Belediye Başkanı, Belediye ve Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar seçilmiş bulunmaktadır. Safranbolu Sivil Toplum Örgütleri olarak ilçemizde yapılan seçimlerin demokratik, sağduyu ve sükunet içinde yapılmasından dolayı son derece memnunuz.

Safranbolu Esnaf Örgütleri olarak her zamn ve her yerde Safranbolu;´nun gelişmesi, tanıtılması ve esnafımızın iş ve aşının büyümesi için yıllardır her türlü desteği verdik yine de vermeye devam edeceğiz. Dünya da başka bir Safranbolu olmadığı için birkik beraberlik içersinde Safranbolu´yu hak ettiği yere taşımak için hep beraber olacağız.

Yeni seçilen Belediye Başkanımız Elif Köseye´yi, Belediye ve Meclis üyelerini, mahalle ve köy muhtarlarını tebrik ediyor başarılar diliyoruz.” dediler.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °