Fenerbahçe Hazırlıkları Başladı

Karabükspor'da Fenenrbahçe hazırlıkları başladı Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: Saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanmamız lazım.

GÜNCEL 10.02.2012 16:18:11 0
Fenerbahçe Hazırlıkları Başladı
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor'da hazırlıklar başladı.
Dün deplasmanda ertelenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak ligde deplasmanda ikinci beraberliğini alan Karabükspor ara vermeden Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.
Hasan Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda sakatlıkları bulunan Deumi, Erkan, Güven, Mustafa Sarp, Kağan, Mehmet Çakır ve Juju yer almazken, Afrika kupasından dönen Ragued takımla birlikte çalışmalara başladı. Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Bülent Korkmaz, Fenerbahçe karşısında kendi önemlerini alacaklarını ve önlemin yanında galip gelmek adına gereken planlarımızı yaptıklarını söyledi.
Dün oynadıklarını İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında gelip gelmeleri gereken bir maç olduğunu da söyleyen Korkmaz, 'Rakip 10 kişi kalmasına rağmen kazanmamız gereken bir maçtı. Pas yapma oranımız yüksek değildi. İstanbul karşısında en büyük sıkıntımız oydu ve eğer pas oranımız yüksek olsaydı hiç sıkıntı yaşamazdık. Uzun süredir deplasmandan puan alamıyorduk. Deplasmandan puanla dönmek bizim için iyi oldu' dedi.
Takımda en büyük sıkıntılarının sakatlıkların çoğalması olduğunu da dile getiren Bülent Korkmaz, 'Önümüzde şimdi Fenerbahçe maçı var. Sıkıntımız sakatlar çoğalıyor. Devre arası aldığımız oyuncuların sakatlanması sıkıntı oluşturuyor. Kendi takımlarında kuvvet çalışmadığı ortaya çıkıyor. Yapacak bir şey yok. Onların yerine oynayacak oyuncular en iyisini vermek zorundalar. En az onlar kadar o mücadeleyi göstermeleri ve yeteneklerini saha koymak zorundalar. Bunu yapmakla mükellefler. Yapacaklarına da
inanıyorum. Saha ve taraftar avantajını çok iyi kullanmamız lazım. Sow atletik ve iyi bir oyuncu Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı. Bizde buna göre kendi önemlerimizi alacağız. Sırf önlem almakla kalmayacağız galip gelmek adına gereken planlarımızı yapıyoruz. Takımda şuan 15 kişi sağlam bundan da 11 kişi çıkaracağız' açıklamasında bulundu.
Öte yandan ağrıları olan Mustafa Sarp ve Juju'nun Fenerbahçe karşısında oynayıp oynamayacağı ise maç günü yapılacak son kontroller sonrasında belli olacağı öğrenildi.

Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °