“Ferudun Tankut´a cevap vermek istemiyorum”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut´a cevap vermek istemediğini söyledi

SPOR 14.02.2017 23:47:05 0
“Ferudun Tankut´a cevap vermek istemiyorum”

 

 

Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut´un, Galatasaray´ın Tudor ile anlaştığını, bunun da doğru bir hareket olmadığını belirttiği açıklamalara cevap verip vermeyeceği sorulan Başkan Dursun Özbek, “Konuyla ilgili bir cevap vermek istemiyorum. Biz şu anda Galatasaray´la ilgileniyoruz. Şu ana kadar sadece Galatasaray´ın mevcut durumunda Riekerink´in devam edip etmemesini değerlendirdik. Onu değerlendirmeden böyle bir polemiğe girmek yanlış olur. En çabuk sürede de yeni hocamızı bulmak istiyoruz. Galatasaray´ın beklemeye tahammülü yok” cevabını verdi.

“Yeni hocayı Rizespor maçına yetiştirmek istiyoruz”

Galatasaray´ın bu dönemde en çok taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu da söyleyen Dursun Özbek, “Taraftarlardan şampiyonluk yolunda, hep beraber olmayı istiyorum. Hepimiz Galatasaray için çalışıyoruz. Dolayısıyla taraftarın da Galatasaray´a olan desteğini eksik etmemesi lazım. Bizim en büyük silahımız onlar. Sloganımız da var, ‘Sen varsan şampiyonluk çok yakın´ diye. Taraftarların kulübü bir saniye dahi yalnız bırakmaması lazım” diye konuştu. Özbek, son olarak yeni hocayı Rizespor maçına yetiştirmek için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti.

Tudor bekleniyor

Galatasaray´ın Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor ile anlaşmaya vardığı iddia edilirken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yaptığı açıklamada “Çalışmayan ya da sözleşmesi müsait olan hocalarla görüşülecek” ifadesini kullandı. Sarı-kırmızılı kulübün, Tudor´un Karabükspor´la sözleşmesini feshettikten sonra anlaşmaya varacağı iddia edildi. 


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °