Festival Komitesi Toplandı

Bu yıl 20. si gerçekleştirilen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali´nin hemen ardından toplanan Festival Komitesi gelecek yılın festivali için çalışmalara başladı.

GÜNCEL 3.10.2019 17:16:35 0
Festival Komitesi Toplandı

 

Komite Üyelerinin tamamının katıldığı toplantıda festival değerlendirmesi yapılırken, bir sonraki yıl neler yapılabilir, festivali nasıl bir adım daha ileriye taşıyabiliriz gibi konular görüşüldü.

Komite üyelerinin ortak görüşü ise 20. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali´nin oldukça başarılı bir şekilde tamamlandığı oldu.

Festival Komite ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, tüm Komite Üyelerinin festival hakkındaki düşüncelerini ve önerilerini aldıktan sonra yaptığı konuşmada; “ Kısa sürede çok güzel ve başarılı bir festivali geride bıraktık. Vatandaşlarımızın programlarımıza katılımlarını sağlamakta da başarılı idik. Aldığımız olumlu geri dönüşler bunun bir göstergesidir ” dedi.

Bununla birlikte daha öncede belirttiğimiz üzere 20. sini tamamladık ve hemen akabinde 21. si için kolları sıvadık. Komite Üyelerimiz yine aynı özveri ile çalışmaya devam ediyor. Bizim için önemli olan konulardan bir tanesi de belgesel film ve fotoğraf yarışmalarımız. Katılım sağlayan ve rakorlar kırılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Biz bunu uluslararası düzeyde daha geniş kitlelere ulaştırabiliriz bunu da konuşacağız. Bu vesile ile bir kez daha 20. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °