FETÖ´NÜN ´KADINLAR İMAMI´ SAKLANDIĞI KÖMÜRLÜKTE YAKALANDI

Zonguldak merkezli 5 ilde FETÖ soruşturması kapsamında 13 şüpheli gözaltına alındı. Karabük´te ise ´kadınlar imamı´ S.B., eve gelen polisleri görünce saklandığı kömürlükte yakalandı.

GÜNCEL 11.11.2016 13:37:41 0
FETÖ´NÜN ´KADINLAR İMAMI´ SAKLANDIĞI KÖMÜRLÜKTE YAKALANDI

 

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Zonguldak merkezli 5 ilde FETÖ/PDY´ye yönelik eş zamanlı baskın düzenlendi. Zonguldak merkezli başlatılan İstanbul, Ankara, Karabük ve Kocaeli illerinde dün sabah 07.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenlendi. FETÖ/PDY terör örgütünün üst düzey yapılanmasına yönelik operasyonda Zonguldak´ın Kdz. Ereğli ilçesinde FETÖ´nün ´doktorlardan sorumlu imamı´, ´kadınlardan sorumlu imamı´, ´mühendislerden sorumlu imamı´ ve ´mütevelli heyetinden´ olmak üzere 5 şüpheli, İstanbul´da 4 şüpheli, Ankara´da 2 şüpheli, Kocaeli ve Karabük´te 1´er şüpheli olmak üzere toplamda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için Zonguldak Emniyet Müdürlüğü´ne getirildi. Öte yandan, Karabük´te yakalanan ve ´kadınlar imamı´ olduğu öğrenilen S.B. ise polisleri görünce kömürlüğe saklanmış vaziyette yakalandı. S.B.´nin evinde yakalandığı, kardeşinin de FETÖ´den ihraç edilen memur olduğu öğrenildi.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °